Followers

Friday, May 18, 2012

Ternyata Saya Adalah Public Figure

Saya nak hidup tenang tanpa lingkungan orang yang annoying.
Saya nak hidup bahagia tanpa ada orang yang memandang dengan mata yang serong.

Saya nak "kisahkan" kehidupan saya tanpa orang itu melihat kehidupan saya.
Saya nak hidup aman tanpa pandangan mata orang itu.

Sapelah saya.
Ternyata saya public figure.
Kisah hidup saya memang akan menjadi pengukur kayu kehidupan orang tu...

Haishh i rimas la.
And for your information, i tak minat langsung nak tahu kehidupan uolss kat sana.
Sebab skang ni i tengah berbahagia nak twist-kan kehidupan i kat sini.


=)


P/s: Nak muntahkan baca statement i...kalau dah tahu post i meloyakan janganlah baca. Senang cite. =)

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, May 18, 2012

Ternyata Saya Adalah Public Figure


Saya nak hidup tenang tanpa lingkungan orang yang annoying.
Saya nak hidup bahagia tanpa ada orang yang memandang dengan mata yang serong.

Saya nak "kisahkan" kehidupan saya tanpa orang itu melihat kehidupan saya.
Saya nak hidup aman tanpa pandangan mata orang itu.

Sapelah saya.
Ternyata saya public figure.
Kisah hidup saya memang akan menjadi pengukur kayu kehidupan orang tu...

Haishh i rimas la.
And for your information, i tak minat langsung nak tahu kehidupan uolss kat sana.
Sebab skang ni i tengah berbahagia nak twist-kan kehidupan i kat sini.


=)


P/s: Nak muntahkan baca statement i...kalau dah tahu post i meloyakan janganlah baca. Senang cite. =)

0 comments on "Ternyata Saya Adalah Public Figure"

Disable Right Click