Followers

Friday, May 04, 2012

5 May 2012

Esok 5 Mei 2012,

Bukan sengaja nak heboh tapi sengaja nak menulis. Esok adalah birthday saya yang ke 26. Ouchh terima kasih mak ayah kerana telah melahirkan dan membesarkan saya hingga ke saat ni. Touching pula.

Tapi sejujurnya saya tak suka bila sambut birthday. Sebab itu menunjukkan umur saya semakin meningkat dan saya semakin dekat menuju peringkat penuaan. Tak dapat bayangkan nanti kalau dah masuk 3 series. Ouwwhh tak sukeee bila nak bayangkan.....

Bila dah masuk 26 tahun maksudnya saya ada masa 4 tahun sebelum menginjak umur dot dot tu. Taknak mention. Alergik uolsss. 

Terasa banyak lagi cita-cita yang tak tercapai sebelum umur tu. 

So what I want to do before I turn to 30....???

Should I list here....no.no..i don't think so. 
Banyak stalker uolss kat sini. Hahaha...
Better tampal kat pintu lemari kat rumah dari publish kat sini!
=p



Ok la akhir kata...

"Selamat Menempuh Alam Penuaan To Myself"


2 Kata-Kata Inspirasi:

e k i n ♥ y u s r i said...

happy becoming besday!

Cempaka Cenderawasih said...

Heeee thanks Mummy-to-be....=)

Friday, May 04, 2012

5 May 2012


Esok 5 Mei 2012,

Bukan sengaja nak heboh tapi sengaja nak menulis. Esok adalah birthday saya yang ke 26. Ouchh terima kasih mak ayah kerana telah melahirkan dan membesarkan saya hingga ke saat ni. Touching pula.

Tapi sejujurnya saya tak suka bila sambut birthday. Sebab itu menunjukkan umur saya semakin meningkat dan saya semakin dekat menuju peringkat penuaan. Tak dapat bayangkan nanti kalau dah masuk 3 series. Ouwwhh tak sukeee bila nak bayangkan.....

Bila dah masuk 26 tahun maksudnya saya ada masa 4 tahun sebelum menginjak umur dot dot tu. Taknak mention. Alergik uolsss. 

Terasa banyak lagi cita-cita yang tak tercapai sebelum umur tu. 

So what I want to do before I turn to 30....???

Should I list here....no.no..i don't think so. 
Banyak stalker uolss kat sini. Hahaha...
Better tampal kat pintu lemari kat rumah dari publish kat sini!
=p



Ok la akhir kata...

"Selamat Menempuh Alam Penuaan To Myself"


2 comments on "5 May 2012"

e k i n ♥ y u s r i on May 4, 2012 at 5:09 PM said...

happy becoming besday!

Cempaka Cenderawasih on May 4, 2012 at 5:13 PM said...

Heeee thanks Mummy-to-be....=)

Disable Right Click