Followers

Monday, October 31, 2011

Review Husband Part 1


# B seorang workaholic


Perlu ke nak buat review husband padahal review tentang majlis tak abis khatam pun. Kalau uollss nak baca, baca la. Kalau taknak pun takpe...=p

Semalam saya ditinggalkan hampir seharian di rumah without aktiviti bersama husband. Husband yang sangat workaholic. Rasanya semua husband workaholic sebab mahu cari rezeki untuk family. Sana sini asik dok pikir pasal kerja je. Dari pagi keluar rumah, Maghrib baru balik rumah. Better la kuar rumah pergi buat kerja dari layan betina kan. =p

Tapi agak membosankan. Pada saya time weekend la kite nak spend masa dengan husband. Ni tak saya spend masa dengan adik beradik yang lain plak. Tu kalo saya dok umah mertua. Cuba bayangkanlah kalu dah tinggal berdua nanti. 2-1=1. I'm alone...=p



Kadang-kadang selalu jugak saya ikut B pergi buat kerja. Tapi boring jugak takda buat ape unless ada internet. Bole la buat apa yang patut. Macam semalam tanpa sengaja saya terikut plak pergi Bangi. Jumpa client bla bla. Sangat bosan. Saya hampir tertido kat meja restoran. Sumpah menyesal ikut sebab semalam dah rasa tak sedap badan. B pun tak berterus terang dengan saya. Rupanya kawan dia pun ada. Malu ok nanti org cop i asik nak ikut bontot laki je....walaupun hakikatnya begitu...=p

Nasib kawan B sangat baik hati. Sementara tunggu discussion bla bla B suruh saya tido dalam kereta dulu. Sumpah lepas ni saya tak mahu ikut lagi. Penat badan!



P/s: Sabtu dah spend masa pg Homedec. I tell u barang kat homedec a little bit pricey. I bukan org kaya. Yang sempat kami amik hanya lampu downlight untuk the whole rumah. Harga kilang katanya. Tapi memang murah pun compare dengan tempat lain.




0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, October 31, 2011

Review Husband Part 1



# B seorang workaholic


Perlu ke nak buat review husband padahal review tentang majlis tak abis khatam pun. Kalau uollss nak baca, baca la. Kalau taknak pun takpe...=p

Semalam saya ditinggalkan hampir seharian di rumah without aktiviti bersama husband. Husband yang sangat workaholic. Rasanya semua husband workaholic sebab mahu cari rezeki untuk family. Sana sini asik dok pikir pasal kerja je. Dari pagi keluar rumah, Maghrib baru balik rumah. Better la kuar rumah pergi buat kerja dari layan betina kan. =p

Tapi agak membosankan. Pada saya time weekend la kite nak spend masa dengan husband. Ni tak saya spend masa dengan adik beradik yang lain plak. Tu kalo saya dok umah mertua. Cuba bayangkanlah kalu dah tinggal berdua nanti. 2-1=1. I'm alone...=p



Kadang-kadang selalu jugak saya ikut B pergi buat kerja. Tapi boring jugak takda buat ape unless ada internet. Bole la buat apa yang patut. Macam semalam tanpa sengaja saya terikut plak pergi Bangi. Jumpa client bla bla. Sangat bosan. Saya hampir tertido kat meja restoran. Sumpah menyesal ikut sebab semalam dah rasa tak sedap badan. B pun tak berterus terang dengan saya. Rupanya kawan dia pun ada. Malu ok nanti org cop i asik nak ikut bontot laki je....walaupun hakikatnya begitu...=p

Nasib kawan B sangat baik hati. Sementara tunggu discussion bla bla B suruh saya tido dalam kereta dulu. Sumpah lepas ni saya tak mahu ikut lagi. Penat badan!



P/s: Sabtu dah spend masa pg Homedec. I tell u barang kat homedec a little bit pricey. I bukan org kaya. Yang sempat kami amik hanya lampu downlight untuk the whole rumah. Harga kilang katanya. Tapi memang murah pun compare dengan tempat lain.




0 comments on "Review Husband Part 1"

Disable Right Click