Followers

Saturday, October 08, 2011

Bila Dia Tiada Disisi- Hari Ketiga



Assalamualaikum dan heloo everybody,


Hari Sabtu yang gloomy sebab kene bangun pagi untuk bekerjaya. Plus ada kelas ganti lagi, memandangkan saya akan bercuti pada hari Isnin.

Hari ke-3 ditinggalkan. Alhamdullilah saya semakin kuat untuk mengharungi kehidupan. Baru-baru nk berpisah je saya macam over. And pagi tadi saya dah bole terima kenyataan bangun pagi tanpa kehadiran B disisi.

Semalam saya sempat chat dengan B setelah sekian ke berapa kali saya merungut dengan Akma..."mana B ni????...". Asik dok repeat perkataan tu je banyak kali. Kesian Akma dok mendengar saya merungut. Nasib ada BFF, takdala saya terasa sepi sangat. Thanks babe. Love you.... =)


Semalam dapat chat sekejap sangat. At least saya tahu keadaan buah hati di sana dalam keadaan yang baik. Sempat dia mengadu pada saya, kalau malam kat sana suhu bole cecah smpai 10 darjah celcius. Memang sejuk kaw-kaw. Angin pun kuat. Saya hanya risau kalau demam B datang balik.


Harini mungkin takda kesempatan untuk chatting lagi. Al-maklum takda internet connection. Tapi kalo ada apa-apa selalunya B akan msg. Then saya pun boleh msg B. So kami takdala lost contact terus. Cuma buat masa ni masih tak berpeluang untuk dengar suara lagi. Hurmmmm...


Wahai hati bersabarla untuk sedikit waktu lagi...


P/s: Rindu

0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, October 08, 2011

Bila Dia Tiada Disisi- Hari Ketiga




Assalamualaikum dan heloo everybody,


Hari Sabtu yang gloomy sebab kene bangun pagi untuk bekerjaya. Plus ada kelas ganti lagi, memandangkan saya akan bercuti pada hari Isnin.

Hari ke-3 ditinggalkan. Alhamdullilah saya semakin kuat untuk mengharungi kehidupan. Baru-baru nk berpisah je saya macam over. And pagi tadi saya dah bole terima kenyataan bangun pagi tanpa kehadiran B disisi.

Semalam saya sempat chat dengan B setelah sekian ke berapa kali saya merungut dengan Akma..."mana B ni????...". Asik dok repeat perkataan tu je banyak kali. Kesian Akma dok mendengar saya merungut. Nasib ada BFF, takdala saya terasa sepi sangat. Thanks babe. Love you.... =)


Semalam dapat chat sekejap sangat. At least saya tahu keadaan buah hati di sana dalam keadaan yang baik. Sempat dia mengadu pada saya, kalau malam kat sana suhu bole cecah smpai 10 darjah celcius. Memang sejuk kaw-kaw. Angin pun kuat. Saya hanya risau kalau demam B datang balik.


Harini mungkin takda kesempatan untuk chatting lagi. Al-maklum takda internet connection. Tapi kalo ada apa-apa selalunya B akan msg. Then saya pun boleh msg B. So kami takdala lost contact terus. Cuma buat masa ni masih tak berpeluang untuk dengar suara lagi. Hurmmmm...


Wahai hati bersabarla untuk sedikit waktu lagi...


P/s: Rindu

0 comments on "Bila Dia Tiada Disisi- Hari Ketiga"

Disable Right Click