Followers

Thursday, October 06, 2011

Ditinggalkan 8 Hari





Harini buah hati akan berangkat meninggalkan saya selama 8 hari. And the worst part is saya tak dapat nak hantar buah hati ke LCCT. Semua sebab kerja. Students nak exam dan saya dah takda masa nak buat kelas ganti lagi. Tak sabar nak menunggu kepulangan buah hati nanti. Oh lambatnya Khamis depan.


Nasib baik ada kawan baik buah hati. Thanks to Dollah. Malam tadi kami tido kat rumah Dolah. Terus buah hati rasa tak sabar nak duduk berdua bila tengok "syurga cinta" mereka. =)


Tula, kan i dah cakap. Hari-hari merungut benda ni....(adakah i isteri yang mendesak???..opssss..=p)


Masa nak berpisah, saya kuatkan hati supaya tak menangis. Takpe...nanti buah hati balik. Tak sempat nak manja-manja lebih. Buah hati nak terceri-beri plak. Potong stim kan??? =p




Eh okla...ada keje ni...

Continue later k..


P/s: Ntah bila nak pergi honeymoon...annually leave tinggal 2 hari....=(






I love you...



2 Kata-Kata Inspirasi:

Liyana said...

sy dh 3 bln kawen xde honeymoon pun, pasrah jek :)

skrg pun pjj ngn hsben, weekend je jmpe :)

Fardilla Fawzi said...

Owh yeker...

Mcm mana bole jd cekal mcm tu ek...adoi kene tggl 8 hari pon dh mengelabah ni...hihi

Thursday, October 06, 2011

Ditinggalkan 8 Hari






Harini buah hati akan berangkat meninggalkan saya selama 8 hari. And the worst part is saya tak dapat nak hantar buah hati ke LCCT. Semua sebab kerja. Students nak exam dan saya dah takda masa nak buat kelas ganti lagi. Tak sabar nak menunggu kepulangan buah hati nanti. Oh lambatnya Khamis depan.


Nasib baik ada kawan baik buah hati. Thanks to Dollah. Malam tadi kami tido kat rumah Dolah. Terus buah hati rasa tak sabar nak duduk berdua bila tengok "syurga cinta" mereka. =)


Tula, kan i dah cakap. Hari-hari merungut benda ni....(adakah i isteri yang mendesak???..opssss..=p)


Masa nak berpisah, saya kuatkan hati supaya tak menangis. Takpe...nanti buah hati balik. Tak sempat nak manja-manja lebih. Buah hati nak terceri-beri plak. Potong stim kan??? =p




Eh okla...ada keje ni...

Continue later k..


P/s: Ntah bila nak pergi honeymoon...annually leave tinggal 2 hari....=(






I love you...



2 comments on "Ditinggalkan 8 Hari"

Liyana on October 6, 2011 at 11:19 AM said...

sy dh 3 bln kawen xde honeymoon pun, pasrah jek :)

skrg pun pjj ngn hsben, weekend je jmpe :)

Fardilla Fawzi on October 6, 2011 at 2:51 PM said...

Owh yeker...

Mcm mana bole jd cekal mcm tu ek...adoi kene tggl 8 hari pon dh mengelabah ni...hihi

Disable Right Click