Followers

Thursday, October 06, 2011

Bila Dia Tiada Disisi- Hari Pertama



B dh naik flight pergi Korea. Pergh perasaan dia memang lain macam. Dunia jadi kelam seketika. Tambah-tambah tengok pic yang dia mms. Rasa nak jadi halimunan sekejap, semata-mata nak ikut jugak. Kalau dulu zaman kapel saya bole relaks lepas kene tinggal tapi bila dah jadi suami isteri, rasa macam nak meroyan pun ada. Macam mana rasanya kalau PJJ tu kan???


Masa depan sukar nak jangka. So kene sentiasa bertabah untuk hadapi segala cabaran.


Tadi baru lepas cakap dengan mak. Mak pun sedih sebab B tak dapat bersama-sama untuk tengok mak dan ayah berlepas pergi haji. Takda rezeki. Kalau tadi kata taknak nangis, last-last melimpah jugak. Haishh sabar la Fardilla...



Sepi...takda orang nak jadi bantal peluk saya masa tido..
Sepi...takda orang nak tepuk-tepuk saya tido...
Sepi...takda orang nak bergurau dengan saya...
Sepi...takda baju kerja B yang saya nak iron-kan...
Sepi...takda orang yang saya nak bebelkan bila B buat sepah...
Sepi...takda orang yang nak tenangkan time saya serabut..
Sepi...

=(






"B dah nak gerak ye. Jaga diri baik-baik isteriku. I love you so much"


='(


4 Kata-Kata Inspirasi:

nida-razak said...

dilla..sabar ye.. =) td tunang nida baru ckp nampak hubby dilla kat airport..dia cam hubby dilla..

Fardilla Fawzi said...

Orite thanks Nida...

Eh bole cam ek...heeee..tunang Nida nak pg mana ye??

nida-razak said...

tu la..nida pon terkejut dia ley cam..hehe..tunang nida keje bahagian engineering kat air asia x tu..kapal g korea tu dia handle..

Fardilla Fawzi said...

Laaa yeker..hihi kebetulan plak kan bole terserempak mcm tu..kalo sy ada ms tu msti sy pon bole cam tunang nida...=)

Thursday, October 06, 2011

Bila Dia Tiada Disisi- Hari Pertama




B dh naik flight pergi Korea. Pergh perasaan dia memang lain macam. Dunia jadi kelam seketika. Tambah-tambah tengok pic yang dia mms. Rasa nak jadi halimunan sekejap, semata-mata nak ikut jugak. Kalau dulu zaman kapel saya bole relaks lepas kene tinggal tapi bila dah jadi suami isteri, rasa macam nak meroyan pun ada. Macam mana rasanya kalau PJJ tu kan???


Masa depan sukar nak jangka. So kene sentiasa bertabah untuk hadapi segala cabaran.


Tadi baru lepas cakap dengan mak. Mak pun sedih sebab B tak dapat bersama-sama untuk tengok mak dan ayah berlepas pergi haji. Takda rezeki. Kalau tadi kata taknak nangis, last-last melimpah jugak. Haishh sabar la Fardilla...



Sepi...takda orang nak jadi bantal peluk saya masa tido..
Sepi...takda orang nak tepuk-tepuk saya tido...
Sepi...takda orang nak bergurau dengan saya...
Sepi...takda baju kerja B yang saya nak iron-kan...
Sepi...takda orang yang saya nak bebelkan bila B buat sepah...
Sepi...takda orang yang nak tenangkan time saya serabut..
Sepi...

=(






"B dah nak gerak ye. Jaga diri baik-baik isteriku. I love you so much"


='(


4 comments on "Bila Dia Tiada Disisi- Hari Pertama"

nida-razak on October 6, 2011 at 4:56 PM said...

dilla..sabar ye.. =) td tunang nida baru ckp nampak hubby dilla kat airport..dia cam hubby dilla..

Fardilla Fawzi on October 6, 2011 at 7:54 PM said...

Orite thanks Nida...

Eh bole cam ek...heeee..tunang Nida nak pg mana ye??

nida-razak on October 7, 2011 at 12:14 PM said...

tu la..nida pon terkejut dia ley cam..hehe..tunang nida keje bahagian engineering kat air asia x tu..kapal g korea tu dia handle..

Fardilla Fawzi on October 7, 2011 at 1:59 PM said...

Laaa yeker..hihi kebetulan plak kan bole terserempak mcm tu..kalo sy ada ms tu msti sy pon bole cam tunang nida...=)

Disable Right Click