Followers

Monday, October 03, 2011

Bantal Nikah


Assalamualaikum dan helooo..


Dah hampir sebulan berkahwin tapi saya masih tak berkesempatan nak review satu persatu tentang majlis yang penuh bermakna. Busy sesangat ni...=p

Ok now saya nak review tentang bantal nikah yang saya sewa dari Kak Amy Pengantin Budget.

Rupanya tak susah mana nak cari rumah Kak Amy ni. Atas bantuan my BFF Akmar Amon, berjaya jugak kami smpai ikut pada map yang Kak Amy bagi.

Thanks pada Akmar Amon yang sudi temankan saya. Masa nak amik bantal nikah ni pon macam-macam cabaran jugak yang datang. Biasalah tengah kita sibuk nak buat preparations, masa tu la macam-macam bende singgah datang. Takpe, dah berakhir pon.


Thanks jugak pada Kak Amy bagi sewa bantal nikah yang gojes ni. Ramai yang berkenan tau. Hehe...




Berdebar saat menunggu diijab kabulkan....


1 Kata-Kata Inspirasi:

nurun said...

tingginye bantal nikah!

Monday, October 03, 2011

Bantal Nikah



Assalamualaikum dan helooo..


Dah hampir sebulan berkahwin tapi saya masih tak berkesempatan nak review satu persatu tentang majlis yang penuh bermakna. Busy sesangat ni...=p

Ok now saya nak review tentang bantal nikah yang saya sewa dari Kak Amy Pengantin Budget.

Rupanya tak susah mana nak cari rumah Kak Amy ni. Atas bantuan my BFF Akmar Amon, berjaya jugak kami smpai ikut pada map yang Kak Amy bagi.

Thanks pada Akmar Amon yang sudi temankan saya. Masa nak amik bantal nikah ni pon macam-macam cabaran jugak yang datang. Biasalah tengah kita sibuk nak buat preparations, masa tu la macam-macam bende singgah datang. Takpe, dah berakhir pon.


Thanks jugak pada Kak Amy bagi sewa bantal nikah yang gojes ni. Ramai yang berkenan tau. Hehe...




Berdebar saat menunggu diijab kabulkan....


1 comments on "Bantal Nikah"

nurun on October 10, 2012 at 4:33 PM said...

tingginye bantal nikah!

Disable Right Click