Followers

Thursday, October 27, 2011

Review Real Steel



Semalam berkesempatan nak tengok movie ni. Mula-mula tengok iklan saya bajet citer ni tak berapa nak gempak. So saya merelakan diri tengok movie Hijab. Lepas abis tengok macam biasa mesti kene bebel dengan B sebab tengok cite tak berkualiti. Dah isteri u suke tengok cite hantu, tak kisah la best ke tak best, saya tetap jugak nak tengok walaupun dah tahu mesti kene condemn punya...=p

Mula-mula semalam langsung takda plan nak tengok wayang ke apa. Plan kami hanya nak jenguk umah and B siapkan keje opis. Then dapat msg dari Yana, ajak tengok wayang. B kata ok, saya apatah lagi. Tengok wayang malam la. Padahal esok keje and memerlukan rest yang cukup. Memang semalam tak lepak rumah langsung. Nasib hari ni masih bertenaga lagi.

Rupanya cite ni sangat la best. Rasa nak tengok berkali-kali. Jom baca summary saya kat bawah:

  • Filem aksi yang sangat best tapi masih mengekalkan logik akal fikiran.
  • Masa tengok robot bertinju terasa sangat nak bertinju sekali dalam wayang. Feel abis tengok.
  • Masa mula-mula nampak robot di awal cite, saya agak takut. Bayangkan kalau jumpa robot ni depan mata tengah jalan macam tu. Eiii seram la...bengong
  • Sangat comel bila robot menari....
  • Movie yang menyentuh semua emosi...happy, sedih,marah sume complete...
  • Tak tahu dah review apa..uolss tengok la sendiri. Confirm puas hati!






2 Kata-Kata Inspirasi:

mRs mysarah said...

sokong sokong sokong. cite ni memang best gilerrrrr!!

Fardilla Fawzi said...

Best kan..berbaloi-baloi spend duit tgk kt wyg...=)

Thursday, October 27, 2011

Review Real Steel




Semalam berkesempatan nak tengok movie ni. Mula-mula tengok iklan saya bajet citer ni tak berapa nak gempak. So saya merelakan diri tengok movie Hijab. Lepas abis tengok macam biasa mesti kene bebel dengan B sebab tengok cite tak berkualiti. Dah isteri u suke tengok cite hantu, tak kisah la best ke tak best, saya tetap jugak nak tengok walaupun dah tahu mesti kene condemn punya...=p

Mula-mula semalam langsung takda plan nak tengok wayang ke apa. Plan kami hanya nak jenguk umah and B siapkan keje opis. Then dapat msg dari Yana, ajak tengok wayang. B kata ok, saya apatah lagi. Tengok wayang malam la. Padahal esok keje and memerlukan rest yang cukup. Memang semalam tak lepak rumah langsung. Nasib hari ni masih bertenaga lagi.

Rupanya cite ni sangat la best. Rasa nak tengok berkali-kali. Jom baca summary saya kat bawah:

  • Filem aksi yang sangat best tapi masih mengekalkan logik akal fikiran.
  • Masa tengok robot bertinju terasa sangat nak bertinju sekali dalam wayang. Feel abis tengok.
  • Masa mula-mula nampak robot di awal cite, saya agak takut. Bayangkan kalau jumpa robot ni depan mata tengah jalan macam tu. Eiii seram la...bengong
  • Sangat comel bila robot menari....
  • Movie yang menyentuh semua emosi...happy, sedih,marah sume complete...
  • Tak tahu dah review apa..uolss tengok la sendiri. Confirm puas hati!






2 comments on "Review Real Steel"

mRs mysarah on October 28, 2011 at 9:47 AM said...

sokong sokong sokong. cite ni memang best gilerrrrr!!

Fardilla Fawzi on October 28, 2011 at 10:21 AM said...

Best kan..berbaloi-baloi spend duit tgk kt wyg...=)

Disable Right Click