Followers

Wednesday, October 26, 2011

Cadangan Ditolak!



Assalamualaikum dan hello..

Selamat menyambut Deepavali bagi mereka yang beragama Hindu.

Baru selesai tengok rumah. Nak setelkan pasal grill. Oh ya ingat tak tentang niat saya untuk move on ke rumah sewa??

Cadangan ditolak mentah-mentah oleh B. Katanya buat apa nak membazir. Rumah nak kene bayar, rumah sewa plak nak kene bayar. So tak payah la cari rumah sewa. Bersabar je untuk sementara waktu. Saya tak bagitau directly. Just berkias-kias je. Belum sempat saya menyampaikan niat murni saya, terus B dah cakap macam tu. Macam paham je apa rasa hati saya kan??

Okla saya pun redha la untuk bersabar. Kalau tak siap lagi smpai 20 hbln memang siap la B saya "kerjakan"...huhu

Just follow je rutin buat masa ni.


P/s: Teman B buat kerja kat opis smbil saya bole berblogging and bertwitter. Harini saya follow je B pergi setelkan kerja sebab semata-mata taknak duduk kat rumah. =p


0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, October 26, 2011

Cadangan Ditolak!




Assalamualaikum dan hello..

Selamat menyambut Deepavali bagi mereka yang beragama Hindu.

Baru selesai tengok rumah. Nak setelkan pasal grill. Oh ya ingat tak tentang niat saya untuk move on ke rumah sewa??

Cadangan ditolak mentah-mentah oleh B. Katanya buat apa nak membazir. Rumah nak kene bayar, rumah sewa plak nak kene bayar. So tak payah la cari rumah sewa. Bersabar je untuk sementara waktu. Saya tak bagitau directly. Just berkias-kias je. Belum sempat saya menyampaikan niat murni saya, terus B dah cakap macam tu. Macam paham je apa rasa hati saya kan??

Okla saya pun redha la untuk bersabar. Kalau tak siap lagi smpai 20 hbln memang siap la B saya "kerjakan"...huhu

Just follow je rutin buat masa ni.


P/s: Teman B buat kerja kat opis smbil saya bole berblogging and bertwitter. Harini saya follow je B pergi setelkan kerja sebab semata-mata taknak duduk kat rumah. =p


0 comments on "Cadangan Ditolak!"

Disable Right Click