Followers

Friday, October 07, 2011

Bila Dia Tiada Disisi- Hari Kedua



Gloomy Friday...


Jiwa kosong buat masa ni. Memang gile kentang penangan kene tinggal. Serik dah. Taknak lagi keadaan macam ni. Lepas ni kalau pergi mana-mana confirm i nak ikut. =(


Over kan?? Bak kata Debab. Huhu selalu kene smash dengan perkataan OVER oleh Debab, my sister. Hahahaha....


Hari ke dua ditinggalkan. Pagi-pagi terasa kosong tanpa bantal peluk. Selalu sebelum bangun tido lepas tersedar alarm berbunyi mesti cari "bantal peluk" dulu. Then baru bangun. Pergi kerja tadi takda moment kiss bantal peluk dulu. Haishhh takkan nak kiss akma plak kan. Kang orang cakap lesbian plak kan. Huhu...


Oh ya semalam saya bermalam di rumah BFF akmar amon. Siap masakkan sambal sotong kegemaran saya. Hehe thanks babe. Akma sangat pandai masak ok. Mak jeles nok!!! =p


Alhamdullilah B dah selamat sampai Seoul semalam. Inform thru facebook. Oh nasib ada facebook kan. And sempat msg saya pakai nombor sape ntah. Bgitau nak online tapi sayangnya saya dah tertido time tu. Tertido-tido saya menunggu berita yang B dah selamat smpai. Apa pun saya doa kesayangan saya sentiasa keadaan baik-baik kat sana...


Skang ni rindu setengah mati nak dengar suara. Tambah-tambah lagi suara dia ajuk cakap saya. Tu memang habit dia nak kenekan saya. Cepatla masa berlalu....tak tahan nak menunggu...


Isnin ni mak dan ayah nak berlepas pergi haji plak. Yang ni satu perasaan yang sedih jugak nak berpisah jauh dengan apak and mak. Tapi kite kene redha sebab mak and apak pergi menunaikan ibadah Allah. Nak lepaskan moment ni yang saya tak tahan. Mak yang jenis cepat tacing. Automatik saya akan jadi tacing jugak. Mula la lepas tu akan melayan perasaan. Tak sukanya nak layan perasaan yang gloomy-gloomy ni. Ditambah dengan ketiadaan B di sisi. Confirm bertambah banjir....=(


Sekian~





Gambar pengubat rindu



0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, October 07, 2011

Bila Dia Tiada Disisi- Hari Kedua




Gloomy Friday...


Jiwa kosong buat masa ni. Memang gile kentang penangan kene tinggal. Serik dah. Taknak lagi keadaan macam ni. Lepas ni kalau pergi mana-mana confirm i nak ikut. =(


Over kan?? Bak kata Debab. Huhu selalu kene smash dengan perkataan OVER oleh Debab, my sister. Hahahaha....


Hari ke dua ditinggalkan. Pagi-pagi terasa kosong tanpa bantal peluk. Selalu sebelum bangun tido lepas tersedar alarm berbunyi mesti cari "bantal peluk" dulu. Then baru bangun. Pergi kerja tadi takda moment kiss bantal peluk dulu. Haishhh takkan nak kiss akma plak kan. Kang orang cakap lesbian plak kan. Huhu...


Oh ya semalam saya bermalam di rumah BFF akmar amon. Siap masakkan sambal sotong kegemaran saya. Hehe thanks babe. Akma sangat pandai masak ok. Mak jeles nok!!! =p


Alhamdullilah B dah selamat sampai Seoul semalam. Inform thru facebook. Oh nasib ada facebook kan. And sempat msg saya pakai nombor sape ntah. Bgitau nak online tapi sayangnya saya dah tertido time tu. Tertido-tido saya menunggu berita yang B dah selamat smpai. Apa pun saya doa kesayangan saya sentiasa keadaan baik-baik kat sana...


Skang ni rindu setengah mati nak dengar suara. Tambah-tambah lagi suara dia ajuk cakap saya. Tu memang habit dia nak kenekan saya. Cepatla masa berlalu....tak tahan nak menunggu...


Isnin ni mak dan ayah nak berlepas pergi haji plak. Yang ni satu perasaan yang sedih jugak nak berpisah jauh dengan apak and mak. Tapi kite kene redha sebab mak and apak pergi menunaikan ibadah Allah. Nak lepaskan moment ni yang saya tak tahan. Mak yang jenis cepat tacing. Automatik saya akan jadi tacing jugak. Mula la lepas tu akan melayan perasaan. Tak sukanya nak layan perasaan yang gloomy-gloomy ni. Ditambah dengan ketiadaan B di sisi. Confirm bertambah banjir....=(


Sekian~





Gambar pengubat rindu



0 comments on "Bila Dia Tiada Disisi- Hari Kedua"

Disable Right Click