Followers

Friday, October 14, 2011

How Fast Time Flies



Saya adalah follower tegar senyap yg suka stalker B2B yang lain,

Ada sesetengah blog yang saya follow dari zaman mereka anak dara smpai la dah nak jadi mummy-to-be,
(padahal saya tak kenal pon, kenal di alam maya je)

Dari post berkenaan sibuk buat preparation kawen smpai la post buat preparation baby,

Oh so sweet,

How fast time flies,

So bila lagi turn i??

Nak jugak merasa macam mana perasaan jadi

Mummy-to-be...


Doakan la ye semoga dipermudahkan segalanya...

=)



0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, October 14, 2011

How Fast Time Flies




Saya adalah follower tegar senyap yg suka stalker B2B yang lain,

Ada sesetengah blog yang saya follow dari zaman mereka anak dara smpai la dah nak jadi mummy-to-be,
(padahal saya tak kenal pon, kenal di alam maya je)

Dari post berkenaan sibuk buat preparation kawen smpai la post buat preparation baby,

Oh so sweet,

How fast time flies,

So bila lagi turn i??

Nak jugak merasa macam mana perasaan jadi

Mummy-to-be...


Doakan la ye semoga dipermudahkan segalanya...

=)



0 comments on "How Fast Time Flies"

Disable Right Click