Followers

Wednesday, October 13, 2010

Tarikh Keramat


Skg ni org dok sokseh tanya date kawin saya. Mana yang rapat tu saya bagitau la kan. Even kat blog ni pon saya tak bagitau exact tarikh my big day. Sengaja saya taknak reveal skg. Biarla menjadi rahsia. Perlu ke nak nyanyi lagu Biarlah Rahsia. Huh minah propa...

Erm nantila saya sebenarnya tak bersedia lagi nak bagitau. Tapi yang pasti kurang dari 12 bulan.


*****

Saya: Awak takut tak nak kawin?
En Azli : Tak, awk?
Saya : Takut. Takut tak mampu nak pikul tanggungjawab
En Azli : Takda ape la..Janganla takut....



(Gedik gile tanya soalan bengong mcm ni, so jangan tiru perangai saya ok)

0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, October 13, 2010

Tarikh Keramat



Skg ni org dok sokseh tanya date kawin saya. Mana yang rapat tu saya bagitau la kan. Even kat blog ni pon saya tak bagitau exact tarikh my big day. Sengaja saya taknak reveal skg. Biarla menjadi rahsia. Perlu ke nak nyanyi lagu Biarlah Rahsia. Huh minah propa...

Erm nantila saya sebenarnya tak bersedia lagi nak bagitau. Tapi yang pasti kurang dari 12 bulan.


*****

Saya: Awak takut tak nak kawin?
En Azli : Tak, awk?
Saya : Takut. Takut tak mampu nak pikul tanggungjawab
En Azli : Takda ape la..Janganla takut....



(Gedik gile tanya soalan bengong mcm ni, so jangan tiru perangai saya ok)

0 comments on "Tarikh Keramat"

Disable Right Click