Followers

Tuesday, October 19, 2010

Pre-Wedding Picture


Hai uols,

Tadi saya dok leka menengok gambar-gambar sekitar majlis perkahwinan angkasawan terulung Malaysia bersama cinta hatinya. Kalo ckp angkasawan terulung confirm satu malaya tau kan. Tak payah nak cerita panjang lebar.

Sama cantik sama padan. Napela bukan saya yang menggantikan Dr Halina tu kan. Eh eh kalo saya penganti Dr Halina, dah kene tukar konsep la. Bukan sama cantik sama padan. Tapi tukar pada statement yang negatif la. Saya sedar diri ok. Saya tak chantek..... Huhu

Saya sempat cilok gambar pre-wedding mereka. Sangat chantek kan. Erm gambar pre-wedding ni perlu ke sebelum wedding??? Ntahla. Tapi itu tak termasukla dalam list saya. Kalo ade, adela. Kalo takda pon saya tak kisah sangat. Laaa kan gambar pre-wedding tu. Penting tu..... erm tgkla mcm mana kene discuss dulu dengan En Azli. Die setuju ke idak???



Wow mengagumkan....mcm mana nak amik pic terbang mcm ni???


Pic paling saya suke sgt-sgt. Nak sebijik mcm ni please.....


P/s: Eh dah 130 pm...saya ade kelas. Kene rushing..nanti students plak yang kunci pintu. Huhu

2 Kata-Kata Inspirasi:

Dona said...

Dilla,

Kalau aku la kan, aku prefer post wedding pictures. Maksudnya lepas dah kahwin. Lagi best boleh pelok2. Tapi kalau gambo pelok2 tu untuk simpan sendiri je la. Pre wedding ni aku rasa penting kalau ko nak buat slideshow kat wedding atau nak guna untuk letak kat kad jemputan, banner atau door gifts. Kalau tak rasanya tak perlu. Hehe. Artis/Selebriti buat gambo pre-wedding untuk publisiti sambil memancing sponsor. Tu dia teori seorang makcik bernama Dona.

Fardilla Fawzi said...

Dona!!!

Hehe thanks for your opinion...btol jugakkan..aku bukan artis nak pancing sponsor..hahaha

Wei ko dah tak active ber-blogging ke???

Tuesday, October 19, 2010

Pre-Wedding Picture



Hai uols,

Tadi saya dok leka menengok gambar-gambar sekitar majlis perkahwinan angkasawan terulung Malaysia bersama cinta hatinya. Kalo ckp angkasawan terulung confirm satu malaya tau kan. Tak payah nak cerita panjang lebar.

Sama cantik sama padan. Napela bukan saya yang menggantikan Dr Halina tu kan. Eh eh kalo saya penganti Dr Halina, dah kene tukar konsep la. Bukan sama cantik sama padan. Tapi tukar pada statement yang negatif la. Saya sedar diri ok. Saya tak chantek..... Huhu

Saya sempat cilok gambar pre-wedding mereka. Sangat chantek kan. Erm gambar pre-wedding ni perlu ke sebelum wedding??? Ntahla. Tapi itu tak termasukla dalam list saya. Kalo ade, adela. Kalo takda pon saya tak kisah sangat. Laaa kan gambar pre-wedding tu. Penting tu..... erm tgkla mcm mana kene discuss dulu dengan En Azli. Die setuju ke idak???



Wow mengagumkan....mcm mana nak amik pic terbang mcm ni???


Pic paling saya suke sgt-sgt. Nak sebijik mcm ni please.....


P/s: Eh dah 130 pm...saya ade kelas. Kene rushing..nanti students plak yang kunci pintu. Huhu

2 comments on "Pre-Wedding Picture"

Dona on October 19, 2010 at 5:19 PM said...

Dilla,

Kalau aku la kan, aku prefer post wedding pictures. Maksudnya lepas dah kahwin. Lagi best boleh pelok2. Tapi kalau gambo pelok2 tu untuk simpan sendiri je la. Pre wedding ni aku rasa penting kalau ko nak buat slideshow kat wedding atau nak guna untuk letak kat kad jemputan, banner atau door gifts. Kalau tak rasanya tak perlu. Hehe. Artis/Selebriti buat gambo pre-wedding untuk publisiti sambil memancing sponsor. Tu dia teori seorang makcik bernama Dona.

Fardilla Fawzi on October 21, 2010 at 9:09 AM said...

Dona!!!

Hehe thanks for your opinion...btol jugakkan..aku bukan artis nak pancing sponsor..hahaha

Wei ko dah tak active ber-blogging ke???

Disable Right Click