Followers

Friday, October 08, 2010

Bunga oh Bunga



Yuhuuu...

Terasa sronok bile pergi tengok-tengok bunga dengan Huda Soda tadi. Bukan mengular ok. Kan time solat Jumaat. Kami sempat survey kat KK Home Deco and satu kedai pengantin yg namanya Lovely Place...seakan-akan Lovely Lace plak..ni kes meniru la ni...Huhu

Sila lihat hasil tangkapan di bawah ye...



Chantekla plak tgk die decorate hantaran mcm ni..huhu idea ni tapi tak bole nak realisasikan sebijik mcm ni...


Dulang hantaran kat KK Home Deco..menarik jugak..poning palo den nak decide yg mcm mana...


Ni pon dulang hantaran jugak..tapi saya tak suke kaki die kontot..saya mahu kaki yang panjang mcm kat atas


Pomander ball yang besar gile..my color theme ni...


Weee sibuk nak interframe jugak...


Huda yang pening nak decide kaler yg mana..huhu


Bunga sgt banyak and bole duduk bertapa kat situ sampai kedai tutup...saya pening nak pilih yang mana satu


Antara pilihan bunga yg masuk dalam senarai..shortlisted...hehe



Saya sangat puas hati dapat survey-survey kat situ. At least saya dah mula membuat gambaran tentang preparation apa yang perlu saya dahulukan....


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, October 08, 2010

Bunga oh Bunga




Yuhuuu...

Terasa sronok bile pergi tengok-tengok bunga dengan Huda Soda tadi. Bukan mengular ok. Kan time solat Jumaat. Kami sempat survey kat KK Home Deco and satu kedai pengantin yg namanya Lovely Place...seakan-akan Lovely Lace plak..ni kes meniru la ni...Huhu

Sila lihat hasil tangkapan di bawah ye...



Chantekla plak tgk die decorate hantaran mcm ni..huhu idea ni tapi tak bole nak realisasikan sebijik mcm ni...


Dulang hantaran kat KK Home Deco..menarik jugak..poning palo den nak decide yg mcm mana...


Ni pon dulang hantaran jugak..tapi saya tak suke kaki die kontot..saya mahu kaki yang panjang mcm kat atas


Pomander ball yang besar gile..my color theme ni...


Weee sibuk nak interframe jugak...


Huda yang pening nak decide kaler yg mana..huhu


Bunga sgt banyak and bole duduk bertapa kat situ sampai kedai tutup...saya pening nak pilih yang mana satu


Antara pilihan bunga yg masuk dalam senarai..shortlisted...hehe



Saya sangat puas hati dapat survey-survey kat situ. At least saya dah mula membuat gambaran tentang preparation apa yang perlu saya dahulukan....


0 comments on "Bunga oh Bunga"

Disable Right Click