Followers

Sunday, October 24, 2010

Hari Ahadku

Salam Ahad sume,

Huhu sejak dari semalam saya menumpang kasih di rumah tumpangan saya. Plan asalnya saya mahu meneman Cik Mun-Mun yang tinggal keseorangan apabila housemate-nya sume pulang ke kampung halaman. Tapi lain yang jadi. Natrah tak jadi balik Johor and Huda yang seminggu demam panas dah balik ke KL semalam. So takpela. At least saya tak keseorangan kat umah saya tu.

Termasuk minggu ni dah 2 minggu saya tak jumpa dngn En Azli. Tak rindu ke?? Rindu wei. Tapi nak buat mcm mana. Harus ditahanla sampai minggu depan kot. Tu pon tak confirm lagi. Masing-masing ada hal lain. Huhu rindunyeerrrr...wei jangan nak gedik la.

And yang paling saya suke kalo saya dok kat sini. Diorang suke masak. So saya pon dapat menyibukla memasak sekali. So menu untuk lunch arini Smbal sotong, sayur bayam goreng, kerabu mangga and cencaluk. Slurrppp saya memang suke gile makan cencaluk walaupon saya bukan orang Melaka. Huhu...

Okla Murni nak panggil makan tu. So saya harus stop skang. Nanti kite sambung lagi ye untuk kes seterusnya..kes??? What the hell??? =p


0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, October 24, 2010

Hari Ahadku


Salam Ahad sume,

Huhu sejak dari semalam saya menumpang kasih di rumah tumpangan saya. Plan asalnya saya mahu meneman Cik Mun-Mun yang tinggal keseorangan apabila housemate-nya sume pulang ke kampung halaman. Tapi lain yang jadi. Natrah tak jadi balik Johor and Huda yang seminggu demam panas dah balik ke KL semalam. So takpela. At least saya tak keseorangan kat umah saya tu.

Termasuk minggu ni dah 2 minggu saya tak jumpa dngn En Azli. Tak rindu ke?? Rindu wei. Tapi nak buat mcm mana. Harus ditahanla sampai minggu depan kot. Tu pon tak confirm lagi. Masing-masing ada hal lain. Huhu rindunyeerrrr...wei jangan nak gedik la.

And yang paling saya suke kalo saya dok kat sini. Diorang suke masak. So saya pon dapat menyibukla memasak sekali. So menu untuk lunch arini Smbal sotong, sayur bayam goreng, kerabu mangga and cencaluk. Slurrppp saya memang suke gile makan cencaluk walaupon saya bukan orang Melaka. Huhu...

Okla Murni nak panggil makan tu. So saya harus stop skang. Nanti kite sambung lagi ye untuk kes seterusnya..kes??? What the hell??? =p


0 comments on "Hari Ahadku"

Disable Right Click