Followers

Thursday, October 21, 2010

Berubah Hati

Salam pagi semua,

Jangan salah anggap pada title post saya yang ini. Saya masih lagi setia pada yang satu.

Sebelum ni saya ade terbace berita bakal pangantin diculik dari blog Kina. Sangat mengerunkan bila baca berita sedemikian. Yela darah tengah manis kan. Apa kes sampai nak kene culik-menculik. Takut juga ntah-ntah bekas pakwe die buat gile ke. Huh bercakap pasal bekas pakwe rase mcm seriau plak bile mengingatkan perangai die yang suke meroyan tak tentu pasal. Nanti tak pasal-pasal jadi mcm cerita Chinta semalam. Amar kene langgar dengan Fakri, si bekas pakwe yang meroyan tak sedar diri. Yang paling tragis, si Amar jejaka macho mati katak mcm tu je. Kalau kat panggung ni dah lame saya bakar panggung. Amik tiket lenyek-lenyek dengan kaki je. Huh. Hero mati. Saya tak bole nak terima kenyataan. Huh nampak saya dah mengarut. Saya nak cakap pasal hal lain sebenarnya. Haissshh...

Ok..ok kite sambung balik perihal berubah hati ni.

Rupanya si bakal pengantin perempuan ni dah berubah hati. Taknak kawin dengan tunang die sebab perangai tunang die yang panas baran dan suke mengongkong. Bukanla kene culik sebenarnya pon. Huh seperti sama dengan kes saya sebelum nie. Kalau saya, tak ingin ber-suami-kan lelaki yang mcm nie. Letih wei. Cukupla saya dah menanggung akibat sebelum nie. Ishh tak baikla nak gosip-gosip kat sini.

Saya tau cite ni pon sebab masa drive ke opis tadi saya dengar HotFM. So topik pagi ni pasal berubah hati, rentetan daripada berita panas ni la. Adoi mcm-mcm perangai rupanya manusia nie. Minta dijauhkan. Saya taknak berubah hati pada En Azli. And saya harap En Azli tak berubah hati pada saya.


Untuk keterangan lanjut..sila klik sini untuk baca berita penuh.


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, October 21, 2010

Berubah Hati


Salam pagi semua,

Jangan salah anggap pada title post saya yang ini. Saya masih lagi setia pada yang satu.

Sebelum ni saya ade terbace berita bakal pangantin diculik dari blog Kina. Sangat mengerunkan bila baca berita sedemikian. Yela darah tengah manis kan. Apa kes sampai nak kene culik-menculik. Takut juga ntah-ntah bekas pakwe die buat gile ke. Huh bercakap pasal bekas pakwe rase mcm seriau plak bile mengingatkan perangai die yang suke meroyan tak tentu pasal. Nanti tak pasal-pasal jadi mcm cerita Chinta semalam. Amar kene langgar dengan Fakri, si bekas pakwe yang meroyan tak sedar diri. Yang paling tragis, si Amar jejaka macho mati katak mcm tu je. Kalau kat panggung ni dah lame saya bakar panggung. Amik tiket lenyek-lenyek dengan kaki je. Huh. Hero mati. Saya tak bole nak terima kenyataan. Huh nampak saya dah mengarut. Saya nak cakap pasal hal lain sebenarnya. Haissshh...

Ok..ok kite sambung balik perihal berubah hati ni.

Rupanya si bakal pengantin perempuan ni dah berubah hati. Taknak kawin dengan tunang die sebab perangai tunang die yang panas baran dan suke mengongkong. Bukanla kene culik sebenarnya pon. Huh seperti sama dengan kes saya sebelum nie. Kalau saya, tak ingin ber-suami-kan lelaki yang mcm nie. Letih wei. Cukupla saya dah menanggung akibat sebelum nie. Ishh tak baikla nak gosip-gosip kat sini.

Saya tau cite ni pon sebab masa drive ke opis tadi saya dengar HotFM. So topik pagi ni pasal berubah hati, rentetan daripada berita panas ni la. Adoi mcm-mcm perangai rupanya manusia nie. Minta dijauhkan. Saya taknak berubah hati pada En Azli. And saya harap En Azli tak berubah hati pada saya.


Untuk keterangan lanjut..sila klik sini untuk baca berita penuh.


0 comments on "Berubah Hati"

Disable Right Click