Followers

Sunday, October 17, 2010

Sunday Morning



Huh saya tak diberitahu kelas Dr Hamdin start lambat arini. Beliau ada meeting kat UPM smpai 1030 am. So our class will be start at 1030 am. Damn nak tau saya berada di mana skg???


Huhu dalam kete. Sementara nak tggu Natrah datang. Nasib bole dpt wireless even dalam kretaku.

Hari ni kelas terakhir Dr Hamdin, and pasni bole horay sebab bole bangun Sunday morning lambat plus boleh banyakkan aktiviti bersuka ria. Huh akhirnya smpai jugak ke penghujung kelas. Weee~

Hari ni saya kurang pasti apa aktiviti saya lepas kelas. Rase mcm hidup takda arah tujuan plak bile tak buat ape-ape. En Azli??? Erm ntahla. Kalau takda die pon saya bole jalankan aktiviti saya jgk. Tapi saya ada buat muffin untuk die. Nak buat food testing la konon. Ermmm kalo tak jumpe die arini kene buat second round la.


0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, October 17, 2010

Sunday Morning




Huh saya tak diberitahu kelas Dr Hamdin start lambat arini. Beliau ada meeting kat UPM smpai 1030 am. So our class will be start at 1030 am. Damn nak tau saya berada di mana skg???


Huhu dalam kete. Sementara nak tggu Natrah datang. Nasib bole dpt wireless even dalam kretaku.

Hari ni kelas terakhir Dr Hamdin, and pasni bole horay sebab bole bangun Sunday morning lambat plus boleh banyakkan aktiviti bersuka ria. Huh akhirnya smpai jugak ke penghujung kelas. Weee~

Hari ni saya kurang pasti apa aktiviti saya lepas kelas. Rase mcm hidup takda arah tujuan plak bile tak buat ape-ape. En Azli??? Erm ntahla. Kalau takda die pon saya bole jalankan aktiviti saya jgk. Tapi saya ada buat muffin untuk die. Nak buat food testing la konon. Ermmm kalo tak jumpe die arini kene buat second round la.


0 comments on "Sunday Morning"

Disable Right Click