Followers

Tuesday, October 26, 2010

Gift Labu Sayung


Arini saya dapat satu idea yang saya sendiri tak tahu sama ada bole direalisasikan atau tidak.

Tibe-tibe terpikir mahu bagi gift labu sayung untuk VIP sahaja.

Tapi saya perlu survey harga die dulu.

Teman kan org perak, labu sayung ni terkenal kat Kuala Kangsar.

So apa la salah nak bagi labu sayung cm gini mana tau bole jadi sentimental value untuk korang kan.



Tapi saya tak mahu la labu sayung itam mcm nie.

Nampak mcm lembaga apa plak kan.

Tak seswai nanti untuk tetamu saya yang penakut macam En Azli, nanti mesti diorang pecahkan labu sayung ni buang dalam tong sampah.

Tak ke kecik ati saya mendengarnya.

En Azli tak suke sgt elemen itam dalam apa jua barang. Die kate kalo itam nampak mcm misteri and menakutkan.

Ntah apa-apa la.

Saya sendiri pon tak berapa nak paham dgn konsep pemikiran die.



0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, October 26, 2010

Gift Labu Sayung



Arini saya dapat satu idea yang saya sendiri tak tahu sama ada bole direalisasikan atau tidak.

Tibe-tibe terpikir mahu bagi gift labu sayung untuk VIP sahaja.

Tapi saya perlu survey harga die dulu.

Teman kan org perak, labu sayung ni terkenal kat Kuala Kangsar.

So apa la salah nak bagi labu sayung cm gini mana tau bole jadi sentimental value untuk korang kan.



Tapi saya tak mahu la labu sayung itam mcm nie.

Nampak mcm lembaga apa plak kan.

Tak seswai nanti untuk tetamu saya yang penakut macam En Azli, nanti mesti diorang pecahkan labu sayung ni buang dalam tong sampah.

Tak ke kecik ati saya mendengarnya.

En Azli tak suke sgt elemen itam dalam apa jua barang. Die kate kalo itam nampak mcm misteri and menakutkan.

Ntah apa-apa la.

Saya sendiri pon tak berapa nak paham dgn konsep pemikiran die.



0 comments on "Gift Labu Sayung"

Disable Right Click