Followers

Tuesday, October 12, 2010

Tak basi lagi kan?

Agak-agak dah basi tak citer nie. Huhu

Ahad lepas saya, Akma, and En Azli lepak kat KLCC dengan tujuan sibuk nak tengok pameran pengantin.

Tak sangka plak kene masuk bayar RM1. Mak ai kedekut gile. Masuk je dewan 4 tu, terkesima sekejap. Rupenye tak banyak booth yg ada. Terasa rugi plak gi berjalan-jalan kat situ. Ingatkan bole rambang mata la tengok pilihan yang ada. Kesimpulannya saya tidak berpuas hati dengan pameran pengantin tu.

Price die pon takdala murah kaw2. Biasa-biasa je. Saya bole dpat price yang lagi ok. Kalo saya tau lebih baik saya tengok movie. Bole view sume bende tu kat tenet je. Dah lama kami berdua tak tengok movie. Btol tak laling???

Pic sume dalam kamera En Azli. Kate nak emelkan kat saya. Erm berkulat la pic tu dalam kamera die. Huhu

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, October 12, 2010

Tak basi lagi kan?


Agak-agak dah basi tak citer nie. Huhu

Ahad lepas saya, Akma, and En Azli lepak kat KLCC dengan tujuan sibuk nak tengok pameran pengantin.

Tak sangka plak kene masuk bayar RM1. Mak ai kedekut gile. Masuk je dewan 4 tu, terkesima sekejap. Rupenye tak banyak booth yg ada. Terasa rugi plak gi berjalan-jalan kat situ. Ingatkan bole rambang mata la tengok pilihan yang ada. Kesimpulannya saya tidak berpuas hati dengan pameran pengantin tu.

Price die pon takdala murah kaw2. Biasa-biasa je. Saya bole dpat price yang lagi ok. Kalo saya tau lebih baik saya tengok movie. Bole view sume bende tu kat tenet je. Dah lama kami berdua tak tengok movie. Btol tak laling???

Pic sume dalam kamera En Azli. Kate nak emelkan kat saya. Erm berkulat la pic tu dalam kamera die. Huhu

0 comments on "Tak basi lagi kan?"

Disable Right Click