Followers

Monday, October 25, 2010

Lewat kaw-kaw

Hai semua,

Arini saya lewat kaw-kaw datang ke opis sebab saya rushing dari Seremban. Semalam saya ada ckp takda sesi bertemu En Azli kan. Ntah mcm mana keje gile dtg. Pukul 5 ptg semalam baru saya decide nak jumpa dengan die. So lepas rindu. Huhu...

Pagi lambat sebab sempat lagi nak pegi breakfast sama-sama kan. Nasib kelas saya untuk minggu ni dah abis. Next week student final. Good luck uols. Tu sebab die sayang saya lebih sebab saya sanggup buat keje gile mcm ni. Uwekk perasan sungguh.

Thanks laling~

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, October 25, 2010

Lewat kaw-kaw


Hai semua,

Arini saya lewat kaw-kaw datang ke opis sebab saya rushing dari Seremban. Semalam saya ada ckp takda sesi bertemu En Azli kan. Ntah mcm mana keje gile dtg. Pukul 5 ptg semalam baru saya decide nak jumpa dengan die. So lepas rindu. Huhu...

Pagi lambat sebab sempat lagi nak pegi breakfast sama-sama kan. Nasib kelas saya untuk minggu ni dah abis. Next week student final. Good luck uols. Tu sebab die sayang saya lebih sebab saya sanggup buat keje gile mcm ni. Uwekk perasan sungguh.

Thanks laling~

0 comments on "Lewat kaw-kaw"

Disable Right Click