Followers

Monday, October 18, 2010

Entry Carca Marba

Salam Monday Blues,

Tapi arini saya tak berapa nak blues la, arini saya bangun awal dalam 620 am saya dah terjaga walaupon saya cuti arini. Yela tak perlu nak kejar solat Subuh kan. Tapi tetap jugak nak bangun awal. Sejak kejadian kereta saya ditarik pihak DBKL yang baik hati, saya terpaksa mencari tempat parking kereta yang lebih selamat. Minggu lepas saya asik membazir duit RM3/sehari semata-mata nak parking tempat yang selamat. Cube darabkan 5 hari dengan RM3. Tak ke membazir. Huhu

So minggu ni saya tak dapat nak menahan rasa parkinson mengeluarkan duit yang tak seberapa tu kn. Terpaksa bangun awal untuk mengejar parking kat tempat satu lagi ni-free of charge. Kalau lambat masuk, penuhla kreta kan. Tapi pagi tadi nasib saya agak baik, saya dpt parking. Weeee save duit saya arini. Kedekut kan???


Perihal study:

Semalam last kelas Dr Hamdin. No more class Sunday morning for next week. Yang tinggl kelas Dr Bany-Financial and Dr Karu-SPSS. Yang merisaukan saya skg final exam Financial. Kene struggle kaw-kaw sebab bukan take home ok. SPSS take home. At least saya boleh study and tanya org kan. Adoi starting today kene review and study balik subject Financial. Macam mana nak kire IRR pakai financial calculator HP????


Perihal MyBigDay:


Saya tak sabar mahu cuti Raya Haji. Banyak agenda yang akan saya uruskan. Nasib cuti tahunan saya masih berbaki 5 hari. Dapatla saya cuti direct smpai Ahad memandangkan cuti Raya Haji jatuh pada hari Rabu. Sah-sah la cuti sehari je kan. Nak cuti lama kenela apply.

Banyak bende yang saya mahu survey!

P/s: Susah la update kat laptop orang lain. Memang jadi carca marba post saya ni....huh

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, October 18, 2010

Entry Carca Marba


Salam Monday Blues,

Tapi arini saya tak berapa nak blues la, arini saya bangun awal dalam 620 am saya dah terjaga walaupon saya cuti arini. Yela tak perlu nak kejar solat Subuh kan. Tapi tetap jugak nak bangun awal. Sejak kejadian kereta saya ditarik pihak DBKL yang baik hati, saya terpaksa mencari tempat parking kereta yang lebih selamat. Minggu lepas saya asik membazir duit RM3/sehari semata-mata nak parking tempat yang selamat. Cube darabkan 5 hari dengan RM3. Tak ke membazir. Huhu

So minggu ni saya tak dapat nak menahan rasa parkinson mengeluarkan duit yang tak seberapa tu kn. Terpaksa bangun awal untuk mengejar parking kat tempat satu lagi ni-free of charge. Kalau lambat masuk, penuhla kreta kan. Tapi pagi tadi nasib saya agak baik, saya dpt parking. Weeee save duit saya arini. Kedekut kan???


Perihal study:

Semalam last kelas Dr Hamdin. No more class Sunday morning for next week. Yang tinggl kelas Dr Bany-Financial and Dr Karu-SPSS. Yang merisaukan saya skg final exam Financial. Kene struggle kaw-kaw sebab bukan take home ok. SPSS take home. At least saya boleh study and tanya org kan. Adoi starting today kene review and study balik subject Financial. Macam mana nak kire IRR pakai financial calculator HP????


Perihal MyBigDay:


Saya tak sabar mahu cuti Raya Haji. Banyak agenda yang akan saya uruskan. Nasib cuti tahunan saya masih berbaki 5 hari. Dapatla saya cuti direct smpai Ahad memandangkan cuti Raya Haji jatuh pada hari Rabu. Sah-sah la cuti sehari je kan. Nak cuti lama kenela apply.

Banyak bende yang saya mahu survey!

P/s: Susah la update kat laptop orang lain. Memang jadi carca marba post saya ni....huh

0 comments on "Entry Carca Marba"

Disable Right Click