Followers

Tuesday, October 05, 2010

Bunga tangan kristal part 2




Salam pagi,

Saya suke hari Selasa sebab cume hari Selasa sahaja yang saya takda kelas pagi. Hari lain pagi je mesti menghadap students. Huhu bunyi seperti merungut. Oh tidak sama sekali.

Macam biasa pagi-pagi saya mesti bukak emel. Mana tau dapat berita yang boleh mengembirakan. And semalam saya ade emel kat shajaratul design. Just risik-risik berapa die charge for bunga hantaran kristal. And pagi ni saya bukak and teruja sebab beliau reply my msg. Tapi sedikit impressed...

Hi,

Dilla... bunga tgn kristal RM180.. yg dlm mcm pic attached is Rm160..coz guna daun dip..thank you

Shaja



Oleh disebabkan saya bukan anak org kaya dan gaji saya bukan ribu riban saya terpaksa berpikir banyak kali sama ada mahu meneruskan hasrat saya untuk memiliki bunga ini.

Saya dah janji pada diri saya tidak mahu membazir pada perkara yang tidak berapa penting. Lagi pon ia hanyalah bunga tangan. Takpela saya boleh cari kalo-kalo ade kedai yang jual bunga kristal sahaja. DIY mungkin?



Kesian kan jadi Fardilla Fawzi...=)


2 Kata-Kata Inspirasi:

mysarah said...

kalau u rasa berbaloi utk dapatkan bunga tu, just go ahead. tapi i rasa bunga ni boleh buat sendiri. seriously! ramai yang buat. n i sure u can. cuba risik2 n tanya pada org yg pernah buat. gudluck!

Fardilla Fawzi said...

Hehe yeker..mmg sgt bekenan dgn bunga ni tapi agak kecewa dgn harga die...

skg ni tgh sibuk menuntut kat youtube cara arrangement bunga tangan...

mungkin nanti bole share kat sini =)

Tuesday, October 05, 2010

Bunga tangan kristal part 2





Salam pagi,

Saya suke hari Selasa sebab cume hari Selasa sahaja yang saya takda kelas pagi. Hari lain pagi je mesti menghadap students. Huhu bunyi seperti merungut. Oh tidak sama sekali.

Macam biasa pagi-pagi saya mesti bukak emel. Mana tau dapat berita yang boleh mengembirakan. And semalam saya ade emel kat shajaratul design. Just risik-risik berapa die charge for bunga hantaran kristal. And pagi ni saya bukak and teruja sebab beliau reply my msg. Tapi sedikit impressed...

Hi,

Dilla... bunga tgn kristal RM180.. yg dlm mcm pic attached is Rm160..coz guna daun dip..thank you

Shaja



Oleh disebabkan saya bukan anak org kaya dan gaji saya bukan ribu riban saya terpaksa berpikir banyak kali sama ada mahu meneruskan hasrat saya untuk memiliki bunga ini.

Saya dah janji pada diri saya tidak mahu membazir pada perkara yang tidak berapa penting. Lagi pon ia hanyalah bunga tangan. Takpela saya boleh cari kalo-kalo ade kedai yang jual bunga kristal sahaja. DIY mungkin?



Kesian kan jadi Fardilla Fawzi...=)


2 comments on "Bunga tangan kristal part 2"

mysarah on October 5, 2010 at 12:17 PM said...

kalau u rasa berbaloi utk dapatkan bunga tu, just go ahead. tapi i rasa bunga ni boleh buat sendiri. seriously! ramai yang buat. n i sure u can. cuba risik2 n tanya pada org yg pernah buat. gudluck!

Fardilla Fawzi on October 5, 2010 at 1:30 PM said...

Hehe yeker..mmg sgt bekenan dgn bunga ni tapi agak kecewa dgn harga die...

skg ni tgh sibuk menuntut kat youtube cara arrangement bunga tangan...

mungkin nanti bole share kat sini =)

Disable Right Click