Followers

Friday, October 22, 2010

Akibat Mimpi

Huhu arini saya terasa kurang bermaya and kurang cergas. Mungkin semalam letih sebab mimpi sampai nangis. Bangun pagi ada air mata plak. Mimpi dipulaukan kawan-kawan. Sgt sedih smpai nangis betol-betol masa tido. Ntah apa-apa ntah saya ni. Bangun tido terasa mata tak boleh bukak dengan jayanya. Haisshh and terus menganggu kecergasan saya arini. Natrah si penafsir mimpi kata, kalu kite mimpi mcm tu maksudnya kawan saya sukekan saya. Cewah perasan.

Badan pon rase letih, mata pon rase ngntuk. Petang ni ade kelas Financial Dr Bany plak. Mungkin ade quiz. Kalo tak malas je saya nak pergi mengharung perjalanan yang onak berduri. Bayangkanlah nak redah Federal Highway tu. Tak tahan wei. Stress. Saya harap next semester kelas saya takda hari Jumaat. Amin.

And kelmarin saya ade terbace satu iklan yang memerlukan guru tuisyen. So saya dengan selamba telah kol En Akmar (nama tuan punye pusat tuisyen), nak tanya available lagi tak. Tapi masa tu die ade hal tak dpt nak entertain saya sebab tgh bz msa tu. So semalam smpai umah die kol saya tanya iklan tu. Kami chit-chat lebih kurang and die seperti setuju nak tawarkan guru tuisyen tu. Kalo betullah seperti yang dijanjikan alhamdullilah la. Saya memang tgh cari keje part time untuk menambah income buat bekalan hari kejadian. Huhu

Minggu ni mungkin takda sesi bertemu En Azli. Haishh kebosanan la saya minggu nie...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, October 22, 2010

Akibat Mimpi


Huhu arini saya terasa kurang bermaya and kurang cergas. Mungkin semalam letih sebab mimpi sampai nangis. Bangun pagi ada air mata plak. Mimpi dipulaukan kawan-kawan. Sgt sedih smpai nangis betol-betol masa tido. Ntah apa-apa ntah saya ni. Bangun tido terasa mata tak boleh bukak dengan jayanya. Haisshh and terus menganggu kecergasan saya arini. Natrah si penafsir mimpi kata, kalu kite mimpi mcm tu maksudnya kawan saya sukekan saya. Cewah perasan.

Badan pon rase letih, mata pon rase ngntuk. Petang ni ade kelas Financial Dr Bany plak. Mungkin ade quiz. Kalo tak malas je saya nak pergi mengharung perjalanan yang onak berduri. Bayangkanlah nak redah Federal Highway tu. Tak tahan wei. Stress. Saya harap next semester kelas saya takda hari Jumaat. Amin.

And kelmarin saya ade terbace satu iklan yang memerlukan guru tuisyen. So saya dengan selamba telah kol En Akmar (nama tuan punye pusat tuisyen), nak tanya available lagi tak. Tapi masa tu die ade hal tak dpt nak entertain saya sebab tgh bz msa tu. So semalam smpai umah die kol saya tanya iklan tu. Kami chit-chat lebih kurang and die seperti setuju nak tawarkan guru tuisyen tu. Kalo betullah seperti yang dijanjikan alhamdullilah la. Saya memang tgh cari keje part time untuk menambah income buat bekalan hari kejadian. Huhu

Minggu ni mungkin takda sesi bertemu En Azli. Haishh kebosanan la saya minggu nie...

0 comments on "Akibat Mimpi"

Disable Right Click