Followers

Thursday, August 04, 2011

Menjelang 36 Hari




Dah takda masa nak buat blog-walking,

Bukak blog sekadar mahu update je,

Kalau sempat, dapatla terjah 2 3 blog,

Tu pon kene rushing bace apa yang dicoretkan,




Students asik ajak buat discussion

Nota nak kene complete sebelum datang mengajar


Dan yang paling penting nak kurangkan blog walking buat masa ni,

Mendidih tengok preps B2B yang lain,

=p

Takpe selagi ada masa kan,

Macam i dah takda masa, pitis pun dah ranap,

Tinggal beberapa urusan je lagi,

Tengah tenangkan fizikal dan mental,

Terima kasih pada yang sudi menjenguk blog yang comot ni,

Love uollss




4 Kata-Kata Inspirasi:

AnEs said...

mendidh tgok preps org? hehe..babe, mendidih lagi org tgok ticker you yg da dekat sgt tu ok!

Nina Isofea said...

chayo2!! may u'll have ur dream wedding dear

Fardilla Fawzi said...

Anes: Owh yeker...haishh dah tak lama..persiapan ala kadar je..huhu

Fardilla Fawzi said...

Nina: Tq dear. =)

Thursday, August 04, 2011

Menjelang 36 Hari





Dah takda masa nak buat blog-walking,

Bukak blog sekadar mahu update je,

Kalau sempat, dapatla terjah 2 3 blog,

Tu pon kene rushing bace apa yang dicoretkan,




Students asik ajak buat discussion

Nota nak kene complete sebelum datang mengajar


Dan yang paling penting nak kurangkan blog walking buat masa ni,

Mendidih tengok preps B2B yang lain,

=p

Takpe selagi ada masa kan,

Macam i dah takda masa, pitis pun dah ranap,

Tinggal beberapa urusan je lagi,

Tengah tenangkan fizikal dan mental,

Terima kasih pada yang sudi menjenguk blog yang comot ni,

Love uollss




4 comments on "Menjelang 36 Hari"

AnEs on August 4, 2011 at 3:24 PM said...

mendidh tgok preps org? hehe..babe, mendidih lagi org tgok ticker you yg da dekat sgt tu ok!

Nina Isofea on August 4, 2011 at 9:16 PM said...

chayo2!! may u'll have ur dream wedding dear

Fardilla Fawzi on August 5, 2011 at 10:31 AM said...

Anes: Owh yeker...haishh dah tak lama..persiapan ala kadar je..huhu

Fardilla Fawzi on August 5, 2011 at 10:31 AM said...

Nina: Tq dear. =)

Disable Right Click