Followers

Tuesday, August 02, 2011

Hampir Lupe Tentang Thesis



Assalamualaikum dan selamat pagi,

Tengah berbalas msg dengan Murni kat facebook, then tibe-tibe terpikir, macam mana dengan thesis ni??? Nak continue ke next semester?? Alang-alang berjuang biarlah smpai ke garisan penamat. Sampai bila saya nak tunggu....

Tapi kalau saya amik next semester, bole ke saya pulun abis-abisan. Skang ni tengah bizi dengan preps kawen. Dari dulu stand by sikit-sikit, taknak. Ikutkan sangat perasaan malas tu. Buntu jugak nak buat keputusan.

Sampai bila saya nak tunggu, betol tak?? Lame lagi ke, atau sekejap lagi pun belum tentu saya akan usaha. Bak kata pepatah, bila nak beri-beri sesangat, baru nak cari lubang.

Rakan seperjuangan sorang (Natrah) sudah pregnant. Heeee happy for her. Mesti orang ingat macam budak kecik preggy. Jangan marah ek Nutnat. Macam mana ada baby dalam perut?? Heeee....ada morning sickness tak??? Dah lama tak sembang-sembang kan....




Berbalik kepada thesis ni, semoga saya temui jalan penyelesaian yang terbaik....


0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, August 02, 2011

Hampir Lupe Tentang Thesis




Assalamualaikum dan selamat pagi,

Tengah berbalas msg dengan Murni kat facebook, then tibe-tibe terpikir, macam mana dengan thesis ni??? Nak continue ke next semester?? Alang-alang berjuang biarlah smpai ke garisan penamat. Sampai bila saya nak tunggu....

Tapi kalau saya amik next semester, bole ke saya pulun abis-abisan. Skang ni tengah bizi dengan preps kawen. Dari dulu stand by sikit-sikit, taknak. Ikutkan sangat perasaan malas tu. Buntu jugak nak buat keputusan.

Sampai bila saya nak tunggu, betol tak?? Lame lagi ke, atau sekejap lagi pun belum tentu saya akan usaha. Bak kata pepatah, bila nak beri-beri sesangat, baru nak cari lubang.

Rakan seperjuangan sorang (Natrah) sudah pregnant. Heeee happy for her. Mesti orang ingat macam budak kecik preggy. Jangan marah ek Nutnat. Macam mana ada baby dalam perut?? Heeee....ada morning sickness tak??? Dah lama tak sembang-sembang kan....




Berbalik kepada thesis ni, semoga saya temui jalan penyelesaian yang terbaik....


0 comments on "Hampir Lupe Tentang Thesis"

Disable Right Click