Followers

Wednesday, August 24, 2011

Menjelang 16 Hari



Memang tahap tak sabar nak balik Ipoh skang ni. Bukan setakat nak berbuka sama atau menyambut hari raya. Tapi lebih kepada nak buat major preparation terakhir. Nak tengok mana yang tak ckup. Nak bincang dengan family tentang sume perkara. Kira nak finalize la.


Oh ya sepanjang Ramadan ni saya masih lagi tak berpeluang untuk berbuka puasa bersama family di Ipoh. Tak sabar nak tunggu Jumaat, nak makan masakan mak. Haritu je saya sempat nak berbuka sekali bersama mak dan ayah. Tu pun tak berapa nak into sangat sebab beli makanan kat bazar je. Sian ayah tak puas nak makan. Huhu...


Berdebar jugak nak menanti hari. Dah malas nak pikir apa yang takda. Apa yang ada tula. Kalau bole rasa nak setelkan cepat-cepat. Tak larat nak pikir lagi. Banyak lagi perkara yang perlu dipikirkan bakal menyusul.

Wedding or marriage??

Saya pilih marriage sebab ia berkenaan dengan long term. Yang ni kes ayat nak sedapkan hati je. Kecewa sebab saya bukan anak tan sri dan puan sri. =p


Whatever it is, saya bersyukur dengan apa yang saya ada. Kene usaha keras lagi untuk perjalanan yang long term tu.

Tata


P/s: Hantaran dah siap!


2 Kata-Kata Inspirasi:

e k i n ♥ y u s r i said...

mesti nerves...
semoga semuanya lancar

Fardilla Fawzi said...

Sgt nebes..otak tak bole pikir pasal keje lg...huhu

Wednesday, August 24, 2011

Menjelang 16 Hari




Memang tahap tak sabar nak balik Ipoh skang ni. Bukan setakat nak berbuka sama atau menyambut hari raya. Tapi lebih kepada nak buat major preparation terakhir. Nak tengok mana yang tak ckup. Nak bincang dengan family tentang sume perkara. Kira nak finalize la.


Oh ya sepanjang Ramadan ni saya masih lagi tak berpeluang untuk berbuka puasa bersama family di Ipoh. Tak sabar nak tunggu Jumaat, nak makan masakan mak. Haritu je saya sempat nak berbuka sekali bersama mak dan ayah. Tu pun tak berapa nak into sangat sebab beli makanan kat bazar je. Sian ayah tak puas nak makan. Huhu...


Berdebar jugak nak menanti hari. Dah malas nak pikir apa yang takda. Apa yang ada tula. Kalau bole rasa nak setelkan cepat-cepat. Tak larat nak pikir lagi. Banyak lagi perkara yang perlu dipikirkan bakal menyusul.

Wedding or marriage??

Saya pilih marriage sebab ia berkenaan dengan long term. Yang ni kes ayat nak sedapkan hati je. Kecewa sebab saya bukan anak tan sri dan puan sri. =p


Whatever it is, saya bersyukur dengan apa yang saya ada. Kene usaha keras lagi untuk perjalanan yang long term tu.

Tata


P/s: Hantaran dah siap!


2 comments on "Menjelang 16 Hari"

e k i n ♥ y u s r i on August 24, 2011 at 12:06 PM said...

mesti nerves...
semoga semuanya lancar

Fardilla Fawzi on August 24, 2011 at 12:26 PM said...

Sgt nebes..otak tak bole pikir pasal keje lg...huhu

Disable Right Click