Followers

Friday, August 26, 2011

25 Ramadan Bersama Cik Pengapit




Assalamualaikum dan hello everyone...

Amacam dah sampai kampung halaman memasing ke?? Saya masih lagi terperangkap di KL. Banyak kerja sebenarnya tapi malas plak nak pikir. Dah ingat nak balik raya je skang ni. Insya Allah, after kerja akan bergerak balik ke hometown. Ouchh tak sabarnya....


Semalam berbuka dengan BFF, Akmar Amon. Suddenly planned. Tak bajet pun kami akan berbuka bersama untuk yang ke ntah bape kali. Best coz tak payah nak masak plus memang saya tengah kepingin nak makan pizza. Al maklum gaji dah masuk, kalau gaji tak masuk lagi memang tak berani nak dekat kot. =p


Tapi Akmar datang naik LRT sebab keretanya masih di bawah penjagaan bakal beliau. Kesian plak. Dalam hujan-hujan gitu sanggup turun sini. So i decide la mahu tido umah Akmar je malam tu. Takkan nak biarkan balik sorang naik public transport kan.


Okla sudila kiranya melayan 2 3 ketul gambar yang sempat diambil. Pakai hp cabuk je ye. I takda DLSR...=p





Soup of the day




Fresh Garden Salad
I tak into sangat dengan salad
Makanan yang berlemak itu feveret saya
=p





Ni memang feveret habis
Cheese baked meatball Cabonara
Slurppp
Kalau hari-hari berbuka ni pun saya suka
=)




Our Pizza
Royal Chicken Masala
Owh air liur bersepah right now...
=p





Tengah sabar menanti kaunter salad penuh,
I yang nak naik pelamin tapi u plak yang makin berseri-seri skang ni,
Kelaaaas ko Jah...
=p





Then saya terus balik rumah. Nak packing barang. Kemas-kemas apa yang patut dulu. *I malu kat u babe...u dah nampak benda yang i sorok selama ni...kantoi...*


Terus ke Downtown ke Uptown ek (Danau Kota)...mengimbas kenangan 2008. =p


Yang ni pun plan tiba-tiba. Amik ko Jah rambang mata ok. Dari nak berjimat tu ter-grab plak kan. Sape nak jawab bila hujung bulan nanti ko kayap + rabak.


We uollss shopping kat downtown je...tak jejak shopping-shopping complex ni. =p






Pose tak bole blah,
Minta ampun kalo uols punya puasa harini terbatal akibat muntah dengan sengaja,
Barang borong semalam
Suke sebab murah je...
=)










P/s: Tak tahu apa yang saya merepek kat atas tu...


1 Kata-Kata Inspirasi:

e k i n ♥ y u s r i said...

selamat hari raya

Friday, August 26, 2011

25 Ramadan Bersama Cik Pengapit





Assalamualaikum dan hello everyone...

Amacam dah sampai kampung halaman memasing ke?? Saya masih lagi terperangkap di KL. Banyak kerja sebenarnya tapi malas plak nak pikir. Dah ingat nak balik raya je skang ni. Insya Allah, after kerja akan bergerak balik ke hometown. Ouchh tak sabarnya....


Semalam berbuka dengan BFF, Akmar Amon. Suddenly planned. Tak bajet pun kami akan berbuka bersama untuk yang ke ntah bape kali. Best coz tak payah nak masak plus memang saya tengah kepingin nak makan pizza. Al maklum gaji dah masuk, kalau gaji tak masuk lagi memang tak berani nak dekat kot. =p


Tapi Akmar datang naik LRT sebab keretanya masih di bawah penjagaan bakal beliau. Kesian plak. Dalam hujan-hujan gitu sanggup turun sini. So i decide la mahu tido umah Akmar je malam tu. Takkan nak biarkan balik sorang naik public transport kan.


Okla sudila kiranya melayan 2 3 ketul gambar yang sempat diambil. Pakai hp cabuk je ye. I takda DLSR...=p





Soup of the day




Fresh Garden Salad
I tak into sangat dengan salad
Makanan yang berlemak itu feveret saya
=p





Ni memang feveret habis
Cheese baked meatball Cabonara
Slurppp
Kalau hari-hari berbuka ni pun saya suka
=)




Our Pizza
Royal Chicken Masala
Owh air liur bersepah right now...
=p





Tengah sabar menanti kaunter salad penuh,
I yang nak naik pelamin tapi u plak yang makin berseri-seri skang ni,
Kelaaaas ko Jah...
=p





Then saya terus balik rumah. Nak packing barang. Kemas-kemas apa yang patut dulu. *I malu kat u babe...u dah nampak benda yang i sorok selama ni...kantoi...*


Terus ke Downtown ke Uptown ek (Danau Kota)...mengimbas kenangan 2008. =p


Yang ni pun plan tiba-tiba. Amik ko Jah rambang mata ok. Dari nak berjimat tu ter-grab plak kan. Sape nak jawab bila hujung bulan nanti ko kayap + rabak.


We uollss shopping kat downtown je...tak jejak shopping-shopping complex ni. =p






Pose tak bole blah,
Minta ampun kalo uols punya puasa harini terbatal akibat muntah dengan sengaja,
Barang borong semalam
Suke sebab murah je...
=)










P/s: Tak tahu apa yang saya merepek kat atas tu...


1 comments on "25 Ramadan Bersama Cik Pengapit"

e k i n ♥ y u s r i on August 26, 2011 at 4:07 PM said...

selamat hari raya

Disable Right Click