Followers

Thursday, August 11, 2011

Menjelang 29 Hari



Assalamualaikum dan salam sejahtera uolss,

Hari ni dah masuk hari yang ke 29,

Maksudnya lagi 29 hari nok,




Berdebar pun ada,

Mula-mula ingat macam nak buat relaks je,

Tapi bila pikir balik takutnya nak mengharungi hari yang akan datang,

Auwww gedik plak bile dok cakap-cakap mcm ni,

Hahaha




Apa progress??

Tak tahu nak cekau yang mana satu,

Rasanya semua dah ok,

Ada la lagi sebenarnya barang-barang yang tak beli lagi,

Tapi mak buat relaks je,

Huhu

Dalam hati Tuhan je yang tahu




Petang ni nak shopping kat Jalan TAR dngn Cik Murni,

Akhirnya dapat jugak jumpa Mun Mun,

Nak beli tudung,

Yang ni paling pening nak cari,

Sebelum pergi dah tahu nak beli yang macam mana,

Tapi bila sampai sana memang tak tahu nak buat pilihan,

At the end balik dengan tangan kosong,

Dah selalu sangat mcm tu,

Harap-harap petang ni pencarian berhasil, ringan sikit kepala otak ni,



P/s: Tadi saje search kat keywords kat stats, terkejut beruk bila baca satu perkataan ni... "Nikmat mengawan"...pelik ade ke unsur-unsur macam tu yang saya tulis dalam blog saya. Ape daaa...bulan pose la tak baik tau search benda-benda alah tu...



2 Kata-Kata Inspirasi:

e k i n ♥ y u s r i said...

nak crik tudung jugak
huhuhuhu

Fardilla Fawzi said...

Jom borong tudung kat jalan TAR...hehe

Thursday, August 11, 2011

Menjelang 29 Hari




Assalamualaikum dan salam sejahtera uolss,

Hari ni dah masuk hari yang ke 29,

Maksudnya lagi 29 hari nok,




Berdebar pun ada,

Mula-mula ingat macam nak buat relaks je,

Tapi bila pikir balik takutnya nak mengharungi hari yang akan datang,

Auwww gedik plak bile dok cakap-cakap mcm ni,

Hahaha




Apa progress??

Tak tahu nak cekau yang mana satu,

Rasanya semua dah ok,

Ada la lagi sebenarnya barang-barang yang tak beli lagi,

Tapi mak buat relaks je,

Huhu

Dalam hati Tuhan je yang tahu




Petang ni nak shopping kat Jalan TAR dngn Cik Murni,

Akhirnya dapat jugak jumpa Mun Mun,

Nak beli tudung,

Yang ni paling pening nak cari,

Sebelum pergi dah tahu nak beli yang macam mana,

Tapi bila sampai sana memang tak tahu nak buat pilihan,

At the end balik dengan tangan kosong,

Dah selalu sangat mcm tu,

Harap-harap petang ni pencarian berhasil, ringan sikit kepala otak ni,



P/s: Tadi saje search kat keywords kat stats, terkejut beruk bila baca satu perkataan ni... "Nikmat mengawan"...pelik ade ke unsur-unsur macam tu yang saya tulis dalam blog saya. Ape daaa...bulan pose la tak baik tau search benda-benda alah tu...



2 comments on "Menjelang 29 Hari"

e k i n ♥ y u s r i on August 11, 2011 at 11:40 AM said...

nak crik tudung jugak
huhuhuhu

Fardilla Fawzi on August 11, 2011 at 2:14 PM said...

Jom borong tudung kat jalan TAR...hehe

Disable Right Click