Followers

Monday, August 22, 2011

22 Ramadan 1423H



Assalamualaikum dan hai,


Harini 22 Ramadan, maka genapla 3 tahun usia perkenalan kami dalam bulan Islam. Alhamdullilah sampai ke saat ini, jodoh kami masih panjang. Semoga kami mampu melayari kehidupan yang akan datang.


Bila waktu makin menghampiri, syukur sebab makin hari terasa amat disayangi. Memang bunga-bunga cinta tengah berkembang mekar dalam hati ni.




Semalam saya jumpa B lagi. Memang takda pantang langsung. Saya kesiankan B yang terasa kosong sejak mak meninggal. Saya tak sanggup nak biarkan dia mcam tu. Semalam spend masa tengok wayang. Dah lama tak tengok wayang sesama. Malangnya cite tak best langsung. Sampai tertido-tido kot. So sape-sape yang rasa nak tengok cite Cowboy and Aliens, baik hentikan niat tu kot. Jalan cite slow sangat. Semalam hampir nak kuar sebelum cite abis. Itu memang dah tahap bosan melampau. Huhu....


Kehidupan selepas kawen?? Saya, B dan adik-beradik B yang lain sudah decide. Saya dan B akan tinggal di rumah family B buat sementara waktu, dalam 3 bulan macam tu. Sementara tu boleh la kami hias apa yang patut kat rumah Sendayan sebelum tinggal kat situ secara rasminya.


Saya berdoa moga perjalanan hidup selepas ni akan dipermudahkan. Amin.



P/s: Nak senyum lebar =)





1 Kata-Kata Inspirasi:

UyaRayza said...

amin :)

Monday, August 22, 2011

22 Ramadan 1423H




Assalamualaikum dan hai,


Harini 22 Ramadan, maka genapla 3 tahun usia perkenalan kami dalam bulan Islam. Alhamdullilah sampai ke saat ini, jodoh kami masih panjang. Semoga kami mampu melayari kehidupan yang akan datang.


Bila waktu makin menghampiri, syukur sebab makin hari terasa amat disayangi. Memang bunga-bunga cinta tengah berkembang mekar dalam hati ni.




Semalam saya jumpa B lagi. Memang takda pantang langsung. Saya kesiankan B yang terasa kosong sejak mak meninggal. Saya tak sanggup nak biarkan dia mcam tu. Semalam spend masa tengok wayang. Dah lama tak tengok wayang sesama. Malangnya cite tak best langsung. Sampai tertido-tido kot. So sape-sape yang rasa nak tengok cite Cowboy and Aliens, baik hentikan niat tu kot. Jalan cite slow sangat. Semalam hampir nak kuar sebelum cite abis. Itu memang dah tahap bosan melampau. Huhu....


Kehidupan selepas kawen?? Saya, B dan adik-beradik B yang lain sudah decide. Saya dan B akan tinggal di rumah family B buat sementara waktu, dalam 3 bulan macam tu. Sementara tu boleh la kami hias apa yang patut kat rumah Sendayan sebelum tinggal kat situ secara rasminya.


Saya berdoa moga perjalanan hidup selepas ni akan dipermudahkan. Amin.



P/s: Nak senyum lebar =)





1 comments on "22 Ramadan 1423H"

UyaRayza on August 22, 2011 at 3:43 PM said...

amin :)

Disable Right Click