Followers

Monday, August 15, 2011

Berbuka Bersama 2011



Assalamualaikum dan salam sejahtera uollss,

Monday yang sangat lemau setelah weekend yang tak penah kenal erti berehat. Akibatnya arini saya sangan tidak produktif. Ke hari-hari memang tak produktif?? Huhu


Sabtu:

Saya ke Jalan TAR lagi bersama kawan sekolah Bainun. Shopping sakan. After kerja saya terus tunggu kat LRT Pandan Jaya. Naik LRT lebih selamat. Banyak ranjau dan duri. Cewah. Terpaksa meredah ke Jalan TAR dalam keadaan hujan lebat. Terlupa nak bawak payung. Ain borong baju kurung untuk family. Rupanya Ain pun gila shawl. Pantang nampak shawl mesti dia nak grab. Haha...

Waktu berbuka saat berduri jugak. At first nak berbuka kat Foodcourt Sogo je. Tapi masya Allah ramainya umat. Masa ni belum lagi pukul 7 tapi suma orang dah prepare untuk berbuka. Akhirnya rezeki kami berbuka di Old Town White Coffee. Nasi plak dah abis. So kami pilih asam laksa. Tapi macam tak puas plak bila berbuka tak makan nasi. Udah namanya Padila kan...huhu


Pukul bape baru balik. Dalam 1030 malam kot sampai rumah. Memang berjalan sakan sampai lenguh segala urat saraf. Weekend memang ramai orang tahap gergasi. Tapi time ni je yang free je kan. Best jugak meredah celah-celah ramai orang tu, barulah terasa mood nak beraya.


Ahad:

Saya ke Nilai berseorangan untuk mencari misi yang satu lagi. So far almost done. Tinggal bunga telur putih je. Warna putih banyak dah abis. Nampak gaya kene cari kat Jalan Kuala Kangsar kot. Masa kat Nilai pun hujan jugak tapi nasib baik sekejap je.

Then saya ke rumah B. Malam ni berbuka sama-sama. Thanks B. Tapi last year lagi best kot. RM55 tapi food saya tak berpuas hati. Makan ala kadar je. Takpela at least orang yang sponsor. Syukur apa yang ada.




Kupon




Susah nak tangkap pic 3 orang.
Mesti la kene fokus kat saya kan..
=p




Then baru bole fokus kat B,
Kesian Amer terselit kat blakang,
=p




Malas nak cakap pape lagi,
Letihlah...



0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, August 15, 2011

Berbuka Bersama 2011




Assalamualaikum dan salam sejahtera uollss,

Monday yang sangat lemau setelah weekend yang tak penah kenal erti berehat. Akibatnya arini saya sangan tidak produktif. Ke hari-hari memang tak produktif?? Huhu


Sabtu:

Saya ke Jalan TAR lagi bersama kawan sekolah Bainun. Shopping sakan. After kerja saya terus tunggu kat LRT Pandan Jaya. Naik LRT lebih selamat. Banyak ranjau dan duri. Cewah. Terpaksa meredah ke Jalan TAR dalam keadaan hujan lebat. Terlupa nak bawak payung. Ain borong baju kurung untuk family. Rupanya Ain pun gila shawl. Pantang nampak shawl mesti dia nak grab. Haha...

Waktu berbuka saat berduri jugak. At first nak berbuka kat Foodcourt Sogo je. Tapi masya Allah ramainya umat. Masa ni belum lagi pukul 7 tapi suma orang dah prepare untuk berbuka. Akhirnya rezeki kami berbuka di Old Town White Coffee. Nasi plak dah abis. So kami pilih asam laksa. Tapi macam tak puas plak bila berbuka tak makan nasi. Udah namanya Padila kan...huhu


Pukul bape baru balik. Dalam 1030 malam kot sampai rumah. Memang berjalan sakan sampai lenguh segala urat saraf. Weekend memang ramai orang tahap gergasi. Tapi time ni je yang free je kan. Best jugak meredah celah-celah ramai orang tu, barulah terasa mood nak beraya.


Ahad:

Saya ke Nilai berseorangan untuk mencari misi yang satu lagi. So far almost done. Tinggal bunga telur putih je. Warna putih banyak dah abis. Nampak gaya kene cari kat Jalan Kuala Kangsar kot. Masa kat Nilai pun hujan jugak tapi nasib baik sekejap je.

Then saya ke rumah B. Malam ni berbuka sama-sama. Thanks B. Tapi last year lagi best kot. RM55 tapi food saya tak berpuas hati. Makan ala kadar je. Takpela at least orang yang sponsor. Syukur apa yang ada.




Kupon




Susah nak tangkap pic 3 orang.
Mesti la kene fokus kat saya kan..
=p




Then baru bole fokus kat B,
Kesian Amer terselit kat blakang,
=p




Malas nak cakap pape lagi,
Letihlah...



0 comments on "Berbuka Bersama 2011"

Disable Right Click