Followers

Thursday, August 25, 2011

Let the beautiful journey begin



Perasaan macam tak percaya saya bakal melangkah ke fasa yang satu lagi. Saya terasa saya seorang anak yang masih harapkan ibu bapa saya. Rasa mcam budak kecik lagi.


Orang selalu tanya sama ada saya masih belaja lagi atau baru abis blaja. Sampaikan ada orang penah tanya saya budak SPM ke??


Aritu pergi umah B, ada sedara dia tanya saya baru abis study ke atau tengah study lagi. Padahal dah 3 tahun saya meninggalkan zaman degree (walaupun skang ni saya tengah sambung study master)..


See orang masih ingat saya budak mentah. Mula la nak perasan kan?? Saya dengan B memang kontra. Macam adik dengan abang. Ampun B...hahaha


Hurmmm let the beautiful journey begin...


Perasaan bercampur baur skang ni. Ada part yang saya gembira and ada part yang saya terasa sayu dan sedih....


Macam ni ke perasaan perempuan yang bakal berkahwin???


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, August 25, 2011

Let the beautiful journey begin




Perasaan macam tak percaya saya bakal melangkah ke fasa yang satu lagi. Saya terasa saya seorang anak yang masih harapkan ibu bapa saya. Rasa mcam budak kecik lagi.


Orang selalu tanya sama ada saya masih belaja lagi atau baru abis blaja. Sampaikan ada orang penah tanya saya budak SPM ke??


Aritu pergi umah B, ada sedara dia tanya saya baru abis study ke atau tengah study lagi. Padahal dah 3 tahun saya meninggalkan zaman degree (walaupun skang ni saya tengah sambung study master)..


See orang masih ingat saya budak mentah. Mula la nak perasan kan?? Saya dengan B memang kontra. Macam adik dengan abang. Ampun B...hahaha


Hurmmm let the beautiful journey begin...


Perasaan bercampur baur skang ni. Ada part yang saya gembira and ada part yang saya terasa sayu dan sedih....


Macam ni ke perasaan perempuan yang bakal berkahwin???


0 comments on "Let the beautiful journey begin"

Disable Right Click