Followers

Friday, November 18, 2011

What Should I Paint My Living Room?


Dah lama rasanya tak update blog. Takda cite yang menarik yang ingin dikongsikan melainkan perihal rumah yang tak habis-habis. Kang uolss muntah plak bila i asik nak cite pasal preps rumah plak kan. Kenela berpada-pada kan. Huhu


Hari ni dah Jumaat. Esok cuti. Tapi B macam biasa keje la. Esok nak ikut B pergi opis la. Hurm kat area Seremban ada tak port yang boleh lepak. I nak fokus siapkan thesis sikit-sikit. Then baru ada keberanian nak jumpa advisor. Semalam diorang dok sibuk tengok bola i struggle draft questionnaire. Berjaya la jugak buat draft tu.


Malas nak buat kat rumah. Macam tak best plak kita sibuk buat kerja kita and adik ipar/ kakak ipar mengemas rumah and masak-masak. Nanti apa plak mereka cakapkan. Skang ni i tengah mode nak siapkan thesis walaupun dah jangka memang takkan habis this semester. At least i dah start dgn gear 1. Takdalah asik pakai gear reverse je dari aritu. Huhu.


Harap kekuatan tu datang sikit demi sikit. Ye saya rasa diri saya bertambah kuat sebelum ni. =)



Eh tadi cakap pasal cat kan. Ok tak rasanya cat kat bawah ni. B dah approved!





Source: Mr Google

Green house tak jadik!


Mungkin kene tunggu gaji kot baru nak buat sesi cat mengecat. Duit saya B dh banyak habis beli lampu. Belum beli lagi peralatan lain. Wei duit macam air. Duit saya hanya kuar untuk travel je. Huhu.


Takpe next month i akan sumbangkan beberapa barang yang mampu dibeli oleh i. Dalam kepala dah terpikir:
  • Periuk nasi
  • Blender
  • Eh apa lagi ye..takkan 2 ketul ni je. Huhu tak aci...


P/s: List down barang yang mengikut keperluan bukan kehendak!

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, November 18, 2011

What Should I Paint My Living Room?



Dah lama rasanya tak update blog. Takda cite yang menarik yang ingin dikongsikan melainkan perihal rumah yang tak habis-habis. Kang uolss muntah plak bila i asik nak cite pasal preps rumah plak kan. Kenela berpada-pada kan. Huhu


Hari ni dah Jumaat. Esok cuti. Tapi B macam biasa keje la. Esok nak ikut B pergi opis la. Hurm kat area Seremban ada tak port yang boleh lepak. I nak fokus siapkan thesis sikit-sikit. Then baru ada keberanian nak jumpa advisor. Semalam diorang dok sibuk tengok bola i struggle draft questionnaire. Berjaya la jugak buat draft tu.


Malas nak buat kat rumah. Macam tak best plak kita sibuk buat kerja kita and adik ipar/ kakak ipar mengemas rumah and masak-masak. Nanti apa plak mereka cakapkan. Skang ni i tengah mode nak siapkan thesis walaupun dah jangka memang takkan habis this semester. At least i dah start dgn gear 1. Takdalah asik pakai gear reverse je dari aritu. Huhu.


Harap kekuatan tu datang sikit demi sikit. Ye saya rasa diri saya bertambah kuat sebelum ni. =)



Eh tadi cakap pasal cat kan. Ok tak rasanya cat kat bawah ni. B dah approved!





Source: Mr Google

Green house tak jadik!


Mungkin kene tunggu gaji kot baru nak buat sesi cat mengecat. Duit saya B dh banyak habis beli lampu. Belum beli lagi peralatan lain. Wei duit macam air. Duit saya hanya kuar untuk travel je. Huhu.


Takpe next month i akan sumbangkan beberapa barang yang mampu dibeli oleh i. Dalam kepala dah terpikir:
  • Periuk nasi
  • Blender
  • Eh apa lagi ye..takkan 2 ketul ni je. Huhu tak aci...


P/s: List down barang yang mengikut keperluan bukan kehendak!

0 comments on "What Should I Paint My Living Room?"

Disable Right Click