Followers

Tuesday, November 08, 2011

Setelah 2 Bulan



Tak payah nak teknik sangat.
Yang penting confident
=p




Ok fine wajah terbaru lepas 2 bulan kawen.
Memang terserlah gaya makcik-makcik.

Ok fine saya dah lama tahu walaupun awak tak bagitau saya.
Haha



Actually ni gaya serabai nak try buat style shawl loose.
Saya memang suka pakai shawl tapi takdalah nak trendy bagai.
Pakai macam biasa je.

Tapi berkenan plak bila adik selalu pakai style mcm ni.
Penyudahnya bila tak sedar diri banyak paper nak kene marking, saya try buat bende alah ni.
Dah macam takda kerja yang lebih berfaedah nak dibuatkan.




My sister dengan shawl yang stylo-nya..
Masa my wedding.
Saya punya??
Agak tak menjadi...


Dah tau dah teknik sebenar tapi tak sanggup lagi nak upload gambar sendiri kat sini..
Kang ada yang muntah hijou..
Haha
=p






P/s: B sngat suka saya pakai ada shawl ada style. Penampilan kene jaga walaupun dah beranak sepuluh...ok fine...lalalala~



6 Kata-Kata Inspirasi:

Liyana said...

sy pulak belum ade kondifen nk try shawl mcm ni, hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

betol
suami ekin pon same
kdg2 nak g kedai je
sebok soh makeup bagai
tp die selekeh je

Fardilla Fawzi said...

Liyana: ala blum cuba blum tahu..msti ur hubby suke...heee

Fardilla Fawzi said...

Ekin: suami mmg suke tgk isteri die jelita walaupun dia tak make up bagai pun...bagi die satu kejyaan bile org tgk isteri die cntek...hee =)

lady butterfly said...

akak suka dilla pkai cm 2..tomei..hehehe

Fardilla Fawzi said...

Kak Shima: Sy pon suke akak pakai mcm tu..heee...tp rasa mcm segan plak bile org tgk..huhu

Tuesday, November 08, 2011

Setelah 2 Bulan




Tak payah nak teknik sangat.
Yang penting confident
=p




Ok fine wajah terbaru lepas 2 bulan kawen.
Memang terserlah gaya makcik-makcik.

Ok fine saya dah lama tahu walaupun awak tak bagitau saya.
Haha



Actually ni gaya serabai nak try buat style shawl loose.
Saya memang suka pakai shawl tapi takdalah nak trendy bagai.
Pakai macam biasa je.

Tapi berkenan plak bila adik selalu pakai style mcm ni.
Penyudahnya bila tak sedar diri banyak paper nak kene marking, saya try buat bende alah ni.
Dah macam takda kerja yang lebih berfaedah nak dibuatkan.




My sister dengan shawl yang stylo-nya..
Masa my wedding.
Saya punya??
Agak tak menjadi...


Dah tau dah teknik sebenar tapi tak sanggup lagi nak upload gambar sendiri kat sini..
Kang ada yang muntah hijou..
Haha
=p






P/s: B sngat suka saya pakai ada shawl ada style. Penampilan kene jaga walaupun dah beranak sepuluh...ok fine...lalalala~



6 comments on "Setelah 2 Bulan"

Liyana on November 8, 2011 at 4:14 PM said...

sy pulak belum ade kondifen nk try shawl mcm ni, hehe

e k i n ♥ y u s r i on November 8, 2011 at 4:19 PM said...

betol
suami ekin pon same
kdg2 nak g kedai je
sebok soh makeup bagai
tp die selekeh je

Fardilla Fawzi on November 8, 2011 at 4:27 PM said...

Liyana: ala blum cuba blum tahu..msti ur hubby suke...heee

Fardilla Fawzi on November 8, 2011 at 4:28 PM said...

Ekin: suami mmg suke tgk isteri die jelita walaupun dia tak make up bagai pun...bagi die satu kejyaan bile org tgk isteri die cntek...hee =)

lady butterfly on November 8, 2011 at 4:56 PM said...

akak suka dilla pkai cm 2..tomei..hehehe

Fardilla Fawzi on November 8, 2011 at 5:22 PM said...

Kak Shima: Sy pon suke akak pakai mcm tu..heee...tp rasa mcm segan plak bile org tgk..huhu

Disable Right Click