Followers

Friday, November 18, 2011

Review Batal Air Sembahyang




Nak review sikit tentang cite yang dah agak basi ni.
=p


Review sikit barang kemas batal air sembahyang.
1. Gelang
2. Cincin
3. Cincin suasa

(1)
Gelang tu kami dah lama beli.
Kami berpacaran dalam September 2008 and B decide nak beli awal walaupun kami takda perancangan nak kawen dalam masa terdekat.
Dalam Disember 2008 kami beli.
Bayangkan masa tu baru beberapa bulan kenal.
Saya masih ingat lagi masa tu harga emas dalam RM 105.
Plus Habib buat promotion akhir tahun.
And now kalau tak salah saya harga emas dalam RM 180++.
Saya suke design dia walaupun macam dah outdated kan buat masa ni.
Banyak kali merancang macam nak tukar tapi takda yang berkenan.
Stick dengan pilihan ni.


(2)
Cincin tu takda dalam bajet.
Masa nak dekat kawen B beli tiba-tiba.
Kat Habib KLCC tmpat yang sama kami beli gelang di atas.
Harga tak mahal sangat.
Design lebih kurang sama macam gelang.
Konon macam satu set.


(3)
Cincin suasa untuk B beli kat Seremban kalau tak silap saya.
Ni pun dah lama beli.
Konsep kami skang pakai beli walaupun tarikh kawin tak spesifik.
Buatnya berlaku pape pada kami.
Huh simpang malaikat 44


Now dah bahagia jadi suami isteri.
=)

Alhamdulillah









P/s: Lately malas nak letak watermark and edit pic.



1 Kata-Kata Inspirasi:

miss jue said...

corak gelang tu macam corak cincin risik saya... hehehehe

Friday, November 18, 2011

Review Batal Air Sembahyang





Nak review sikit tentang cite yang dah agak basi ni.
=p


Review sikit barang kemas batal air sembahyang.
1. Gelang
2. Cincin
3. Cincin suasa

(1)
Gelang tu kami dah lama beli.
Kami berpacaran dalam September 2008 and B decide nak beli awal walaupun kami takda perancangan nak kawen dalam masa terdekat.
Dalam Disember 2008 kami beli.
Bayangkan masa tu baru beberapa bulan kenal.
Saya masih ingat lagi masa tu harga emas dalam RM 105.
Plus Habib buat promotion akhir tahun.
And now kalau tak salah saya harga emas dalam RM 180++.
Saya suke design dia walaupun macam dah outdated kan buat masa ni.
Banyak kali merancang macam nak tukar tapi takda yang berkenan.
Stick dengan pilihan ni.


(2)
Cincin tu takda dalam bajet.
Masa nak dekat kawen B beli tiba-tiba.
Kat Habib KLCC tmpat yang sama kami beli gelang di atas.
Harga tak mahal sangat.
Design lebih kurang sama macam gelang.
Konon macam satu set.


(3)
Cincin suasa untuk B beli kat Seremban kalau tak silap saya.
Ni pun dah lama beli.
Konsep kami skang pakai beli walaupun tarikh kawin tak spesifik.
Buatnya berlaku pape pada kami.
Huh simpang malaikat 44


Now dah bahagia jadi suami isteri.
=)

Alhamdulillah









P/s: Lately malas nak letak watermark and edit pic.



1 comments on "Review Batal Air Sembahyang"

miss jue on December 2, 2011 at 5:14 PM said...

corak gelang tu macam corak cincin risik saya... hehehehe

Disable Right Click