Followers

Tuesday, November 22, 2011

Delay



Mak baru sms bagitau penerbangan balik ke Malaysia dari Mekah ditangguh ke hari Jumaat 25 November 2011.

Lewat satu hari.

Sepatutnya mak dan ayah akan sampai pada 24 November 2011.

Saya dah apply cuti untuk Jumaat so patut ke datang kerja jugak.

Sebab kalau dok umah amatla membosankan.

T_T






3 Kata-Kata Inspirasi:

lady butterfly said...

datang je..jgn nak ngengada cuti....kalo ko cuti, ko kne masak dok umah....heeeeehahahahaa

FIERA said...

Kak Dila delay lagi lah, bukan jumaat kan. flight ke Jeddah ada problem, mak kite ni mesti same flight ni.... sorry tak kenalkan diri, saya fira kawan abg azli....

Fardilla Fawzi said...

Fiera:

mak fiera KT berapa..KT 36 ke?? kalau sama mmg sah la sama..dpt sms dari tabung haji ckp fligt smpai jumaat mlm sbtu pukul 11 malam...

Tuesday, November 22, 2011

Delay




Mak baru sms bagitau penerbangan balik ke Malaysia dari Mekah ditangguh ke hari Jumaat 25 November 2011.

Lewat satu hari.

Sepatutnya mak dan ayah akan sampai pada 24 November 2011.

Saya dah apply cuti untuk Jumaat so patut ke datang kerja jugak.

Sebab kalau dok umah amatla membosankan.

T_T






3 comments on "Delay"

lady butterfly on November 22, 2011 at 5:07 PM said...

datang je..jgn nak ngengada cuti....kalo ko cuti, ko kne masak dok umah....heeeeehahahahaa

FIERA on November 24, 2011 at 12:14 PM said...

Kak Dila delay lagi lah, bukan jumaat kan. flight ke Jeddah ada problem, mak kite ni mesti same flight ni.... sorry tak kenalkan diri, saya fira kawan abg azli....

Fardilla Fawzi on November 24, 2011 at 12:52 PM said...

Fiera:

mak fiera KT berapa..KT 36 ke?? kalau sama mmg sah la sama..dpt sms dari tabung haji ckp fligt smpai jumaat mlm sbtu pukul 11 malam...

Disable Right Click