Followers

Friday, November 11, 2011

Teratak Syurga Cinta Part 2



Pengumuman esok adalah hari Sabtu yang bekerja. Selamat bekerjaya untuk diri sendiri.

Disebabkan esok kerja so saya memang takkan balik Seremban harini. Malas plak nak membazir semata-mata nak datang kerja sekerat hari esok. Plus hubby nak datang KL amik lampu yang dah order kat Homedec. Dah berkurun kot tak amik. Tapi agak menyesal sebab bila compare dengan harga kedai lampu Avalon kat Senawang, lampu yang kami beli tu bole dapat lagi murah. Kesimpulan lepas ni taubat taknak pergi Homedec lagi.. =p


Weekend ni aktiviti kami nak setelkan hal rumah. Hari lain takda masa sebab penat dengan kerja. Weekend je yang sangat-sangat diharapkan. Kalau bole hubby nak ajak pindah cepat-cepat. Tunggu lampu and wiring siap je. Then baru bole pikir nak pindah. Barang keperluan lain belakang citer.

Nak list down barang penting untuk rumah la:-
  • Langsir
  • Sofa
  • TV
  • Meja makan
  • Kabinet dapur
  • Dapur
  • Peti ais
  • Mesin Basuh
  • Katil (Kami tak beli set)
  • Almari pakaian
  • Karpet

Setakat ni rasanya barang-barang kat atas ni yang penting dulu. Saya sengaja masukkan kabinet dapur walaupun tu bukan priorities. =p



0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, November 11, 2011

Teratak Syurga Cinta Part 2




Pengumuman esok adalah hari Sabtu yang bekerja. Selamat bekerjaya untuk diri sendiri.

Disebabkan esok kerja so saya memang takkan balik Seremban harini. Malas plak nak membazir semata-mata nak datang kerja sekerat hari esok. Plus hubby nak datang KL amik lampu yang dah order kat Homedec. Dah berkurun kot tak amik. Tapi agak menyesal sebab bila compare dengan harga kedai lampu Avalon kat Senawang, lampu yang kami beli tu bole dapat lagi murah. Kesimpulan lepas ni taubat taknak pergi Homedec lagi.. =p


Weekend ni aktiviti kami nak setelkan hal rumah. Hari lain takda masa sebab penat dengan kerja. Weekend je yang sangat-sangat diharapkan. Kalau bole hubby nak ajak pindah cepat-cepat. Tunggu lampu and wiring siap je. Then baru bole pikir nak pindah. Barang keperluan lain belakang citer.

Nak list down barang penting untuk rumah la:-
  • Langsir
  • Sofa
  • TV
  • Meja makan
  • Kabinet dapur
  • Dapur
  • Peti ais
  • Mesin Basuh
  • Katil (Kami tak beli set)
  • Almari pakaian
  • Karpet

Setakat ni rasanya barang-barang kat atas ni yang penting dulu. Saya sengaja masukkan kabinet dapur walaupun tu bukan priorities. =p



0 comments on "Teratak Syurga Cinta Part 2"

Disable Right Click