Followers

Thursday, November 24, 2011

Itu Namanya Belum Ada Rezeki Lagi



Esok merupakan hari bendera merah, kalo mengikut kalendar period saya.

Kali ni berdebar nak tunggu period.

Tapi dalam hati berkata-kata.

Bulan ni confirm period jugak sebab tanda-tanda tu kian terasa.

Perut cramp tu memang perkara wajib sebab saya pompuan yang akan senggugut bila first day period.

Nampaknya "kerja keras" belum berhasil lagi.

Nak pergi bercuti ni.

Tenangkan fikiran, rehatkan badan.

Faktor kesibukan dan stress jugak boleh menjejaskan kesuburan suami isteri.

B jom pergi "berduaan"



P/s: Semalam sebelum tido tengok cite seram. Saya bukan main lagi penakut taknak pandang tapi B tunjuk berani. "Ala tu orang la". Sekali bila dia dah nak tido saya masih terpacak depan TV, siap panggil lagi "Jomla tido" dengan buat suara hantu. Eleh takutla tuuuuww...=p


4 Kata-Kata Inspirasi:

choclairissa @ intan said...

i pun dh ade tande2 dear miss P..huhu entahlaa..*no komen*

Fardilla Fawzi said...

Huhu redha jela..belum ada rezeki lg...kalo xberjaya lg nk try berurut plak...

e k i n ♥ y u s r i said...

xpe
belum confirm lgkan bendera merah tue
kdg2,ade jugak yg pregnant,tp still dtg bendera merah tau

Fardilla Fawzi said...

Ekin:

xpe kene tggu esok...huhu..
kalo implantation bleeding skejap je kn...

Thursday, November 24, 2011

Itu Namanya Belum Ada Rezeki Lagi




Esok merupakan hari bendera merah, kalo mengikut kalendar period saya.

Kali ni berdebar nak tunggu period.

Tapi dalam hati berkata-kata.

Bulan ni confirm period jugak sebab tanda-tanda tu kian terasa.

Perut cramp tu memang perkara wajib sebab saya pompuan yang akan senggugut bila first day period.

Nampaknya "kerja keras" belum berhasil lagi.

Nak pergi bercuti ni.

Tenangkan fikiran, rehatkan badan.

Faktor kesibukan dan stress jugak boleh menjejaskan kesuburan suami isteri.

B jom pergi "berduaan"



P/s: Semalam sebelum tido tengok cite seram. Saya bukan main lagi penakut taknak pandang tapi B tunjuk berani. "Ala tu orang la". Sekali bila dia dah nak tido saya masih terpacak depan TV, siap panggil lagi "Jomla tido" dengan buat suara hantu. Eleh takutla tuuuuww...=p


4 comments on "Itu Namanya Belum Ada Rezeki Lagi"

choclairissa @ intan on November 24, 2011 at 1:45 PM said...

i pun dh ade tande2 dear miss P..huhu entahlaa..*no komen*

Fardilla Fawzi on November 24, 2011 at 2:16 PM said...

Huhu redha jela..belum ada rezeki lg...kalo xberjaya lg nk try berurut plak...

e k i n ♥ y u s r i on November 24, 2011 at 2:58 PM said...

xpe
belum confirm lgkan bendera merah tue
kdg2,ade jugak yg pregnant,tp still dtg bendera merah tau

Fardilla Fawzi on November 24, 2011 at 3:23 PM said...

Ekin:

xpe kene tggu esok...huhu..
kalo implantation bleeding skejap je kn...

Disable Right Click