Followers

Thursday, November 10, 2011

B Yang Excited



Nak cerita jugak kat sini.

Tadi B balik kerja dia bagi saya 2 plastik.


"Apa ni B???"

"Bukakla tengok"




Saya assume stoking tangan yang cantik untuk saya sebab saya ada jugak pakai baju T-shirt lengan pendek.



Sekali saya bukak....
(Merujuk kepada pic)






Hasil ihsan Google



B beli seluar baby yang tight ni

Dia cakap untuk baby nanti senang kalau pakai pampers dia tak londeh and sentiasa ketat.


Saya speechless.
Tak tahu nak cakap apa.

B suruh simpan untuk baby.

Sah memang tak boleh dibiarkan.
B dah nak sangat baby tu..
=)



P/s: Tapi memang comel pun seluar tight tu. Pandai B pilih.. =p





6 Kata-Kata Inspirasi:

e k i n ♥ y u s r i said...

kene berusaha lebih keras nie

Liyana said...

hehehe.... hasben awk x dh x sbr tu :)

Fardilla Fawzi said...

Ekin: Tula kene kerja keras sikit ni...=p


Liyana: Memang nampak sgt2 tak sbr...risau jgk tkt kecewakan die lg...

lady butterfly said...

hahaha......siap la ko dilla....mmg tomei kalo budak2 pkai tight..aryan pkai, sume org geram..lg la die da pandai berjalan ni....heeeee

Fardilla Fawzi said...

Puan Rama-Rama:

Mmg dh siap pon smlm kak...tu sbb dtg lambat..hahaha

Geram tgk suar tu..tak sbr nak pakaikan kat anak sendiri..over tak??? hahahahahahaha

lady butterfly said...

apa????????? cis! gelojoh laki bini...hahahahaaa

mmg OBER pon.....hahaaaaa

Thursday, November 10, 2011

B Yang Excited




Nak cerita jugak kat sini.

Tadi B balik kerja dia bagi saya 2 plastik.


"Apa ni B???"

"Bukakla tengok"




Saya assume stoking tangan yang cantik untuk saya sebab saya ada jugak pakai baju T-shirt lengan pendek.



Sekali saya bukak....
(Merujuk kepada pic)






Hasil ihsan Google



B beli seluar baby yang tight ni

Dia cakap untuk baby nanti senang kalau pakai pampers dia tak londeh and sentiasa ketat.


Saya speechless.
Tak tahu nak cakap apa.

B suruh simpan untuk baby.

Sah memang tak boleh dibiarkan.
B dah nak sangat baby tu..
=)



P/s: Tapi memang comel pun seluar tight tu. Pandai B pilih.. =p





6 comments on "B Yang Excited"

e k i n ♥ y u s r i on November 10, 2011 at 7:48 AM said...

kene berusaha lebih keras nie

Liyana on November 10, 2011 at 9:47 AM said...

hehehe.... hasben awk x dh x sbr tu :)

Fardilla Fawzi on November 10, 2011 at 9:55 AM said...

Ekin: Tula kene kerja keras sikit ni...=p


Liyana: Memang nampak sgt2 tak sbr...risau jgk tkt kecewakan die lg...

lady butterfly on November 10, 2011 at 9:56 AM said...

hahaha......siap la ko dilla....mmg tomei kalo budak2 pkai tight..aryan pkai, sume org geram..lg la die da pandai berjalan ni....heeeee

Fardilla Fawzi on November 10, 2011 at 10:08 AM said...

Puan Rama-Rama:

Mmg dh siap pon smlm kak...tu sbb dtg lambat..hahaha

Geram tgk suar tu..tak sbr nak pakaikan kat anak sendiri..over tak??? hahahahahahaha

lady butterfly on November 10, 2011 at 4:18 PM said...

apa????????? cis! gelojoh laki bini...hahahahaaa

mmg OBER pon.....hahaaaaa

Disable Right Click