Followers

Saturday, November 12, 2011

12.11.11



Boringnya walaupun dalam hati tahu saya ada kerja yang perlu diselesaikan yakni key in markah final students. Tengok pc kat depan tu bersusun plak staff key in di saat akhir macam saya... =p


So takpela harini saya balik lewat sikit sebab nak tunggu husband datang KL dulu. Tak tahu la sampai pukul bape. Ditambah dengan naik komuter je.


Oh ya semalam saya tak balik Seremban pun. Melepak dengan office-mate. Oucchh nasib masih ada yang sudi nak terima saya yang terbiar ni. =p





Habit baru, teringin sangat nak bergandingan dengan Farah Fauzana
=p

Sedang mendengar lagu Kasih-Hetty Koes Endang
Layan~




Jangan muntah lagi....

Ok bai.


0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, November 12, 2011

12.11.11




Boringnya walaupun dalam hati tahu saya ada kerja yang perlu diselesaikan yakni key in markah final students. Tengok pc kat depan tu bersusun plak staff key in di saat akhir macam saya... =p


So takpela harini saya balik lewat sikit sebab nak tunggu husband datang KL dulu. Tak tahu la sampai pukul bape. Ditambah dengan naik komuter je.


Oh ya semalam saya tak balik Seremban pun. Melepak dengan office-mate. Oucchh nasib masih ada yang sudi nak terima saya yang terbiar ni. =p





Habit baru, teringin sangat nak bergandingan dengan Farah Fauzana
=p

Sedang mendengar lagu Kasih-Hetty Koes Endang
Layan~




Jangan muntah lagi....

Ok bai.


0 comments on "12.11.11"

Disable Right Click