Followers

Friday, November 11, 2011

11.11.11



Nak war-warkan satu Malaysia sempena dengan tarikh harini yang cantik (11.11.11), I dah abis marking uolsss. Ya Allah satu azab ok bila nak marking paper students ni. Haha...berjaya jugak akhirnya....(gelak jahat... =D)

  • Sebelum membebel panjang nak wish, Selamat Mendirikan Rumah Tangga kepada pasangan yang memilih tarikh keramat ni untuk menamatkan zaman bujang. Dulu pernah gak terpikir nak menikah tarikh ni, tapi lambat nau plak. Den dah gatal atau bahasa mulia sikit, "dah sampai seru" =p

  • And tak lupe jugak pada mummy-mummy yang selamat melahirkan baby harini. Ada sorang member opis deliver harini..best kan..=)

  • 11.11.11 Semua satu, hope pada yang bercadang nak preggy boleh amik berkat dari nombor ni kot. Moga ada hero nombor satu yang berjaya masuk sarang. Oh yeah. =p


P/s: Tak nak create blog lucah kat sini. Rahsia suami isteri tak perlulah nak share dengan sume orang kan. Kan tak manis. Aib suami kene jaga. Kadang-kadang terlepas jugak..=p




0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, November 11, 2011

11.11.11




Nak war-warkan satu Malaysia sempena dengan tarikh harini yang cantik (11.11.11), I dah abis marking uolsss. Ya Allah satu azab ok bila nak marking paper students ni. Haha...berjaya jugak akhirnya....(gelak jahat... =D)

  • Sebelum membebel panjang nak wish, Selamat Mendirikan Rumah Tangga kepada pasangan yang memilih tarikh keramat ni untuk menamatkan zaman bujang. Dulu pernah gak terpikir nak menikah tarikh ni, tapi lambat nau plak. Den dah gatal atau bahasa mulia sikit, "dah sampai seru" =p

  • And tak lupe jugak pada mummy-mummy yang selamat melahirkan baby harini. Ada sorang member opis deliver harini..best kan..=)

  • 11.11.11 Semua satu, hope pada yang bercadang nak preggy boleh amik berkat dari nombor ni kot. Moga ada hero nombor satu yang berjaya masuk sarang. Oh yeah. =p


P/s: Tak nak create blog lucah kat sini. Rahsia suami isteri tak perlulah nak share dengan sume orang kan. Kan tak manis. Aib suami kene jaga. Kadang-kadang terlepas jugak..=p




0 comments on "11.11.11"

Disable Right Click