Followers

Friday, November 04, 2011

Isteri Yang Independent



Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha.
For me Hari Raya Aidiladha takla semeriah macam kite sambut Raya Aidilfitri
But still we have to celebrate jugak kan.

Tahun 2011 agak berbeza.
First, sebab dah jadi isteri orang.
Second, celebrate raya without mak and apak.
Mereka di Mekah.
Oh rindu mereka.
Tak sabar nak tunggu 24 hbln...

After opis hour terus pulang.
Guess what after wedding aritu langsung tak pernah balik Perak lagi.
Tak aci sangat asik balik Seremban je...=p

Insya Allah pulang bersama my sister.
Ada la kawan jugak nak balik kampung.
Husben balik time hari raya.
Banyak keje, malas nak ganggu.
Buatla keje tu puas-puas.

Bagus jugak wife yang independent ni.
Tahu nak drive sana sini.
Tak dapat bayangkan kalau isteri yang tak pandai nak drive and totally depends on her hubby nak pergi memana.
Mati kutu kot.


P/s: B, U should proud because u ada isteri macam i yang sangat independent. And jangan lupa basuh baju sebakul tu ye. Tak payah lipat pun takpe. Thanks. Love you. Kerjasama amat dihargai. =p






0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, November 04, 2011

Isteri Yang Independent




Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha.
For me Hari Raya Aidiladha takla semeriah macam kite sambut Raya Aidilfitri
But still we have to celebrate jugak kan.

Tahun 2011 agak berbeza.
First, sebab dah jadi isteri orang.
Second, celebrate raya without mak and apak.
Mereka di Mekah.
Oh rindu mereka.
Tak sabar nak tunggu 24 hbln...

After opis hour terus pulang.
Guess what after wedding aritu langsung tak pernah balik Perak lagi.
Tak aci sangat asik balik Seremban je...=p

Insya Allah pulang bersama my sister.
Ada la kawan jugak nak balik kampung.
Husben balik time hari raya.
Banyak keje, malas nak ganggu.
Buatla keje tu puas-puas.

Bagus jugak wife yang independent ni.
Tahu nak drive sana sini.
Tak dapat bayangkan kalau isteri yang tak pandai nak drive and totally depends on her hubby nak pergi memana.
Mati kutu kot.


P/s: B, U should proud because u ada isteri macam i yang sangat independent. And jangan lupa basuh baju sebakul tu ye. Tak payah lipat pun takpe. Thanks. Love you. Kerjasama amat dihargai. =p






0 comments on "Isteri Yang Independent"

Disable Right Click