Followers

Tuesday, October 02, 2012

Twins Baby



Ahad lepas husband bawak pergi satu kedai jual barangan baby. Area site kerja husband. Plus the owner pun husband kenal. Nak kawting (betul ke ejaan ni) harga murah pun takda masalah.

Haishh bila tengok barang baby semua rasa macam tak sabar nak memborong. Comel sangat. Tambah set baby cot siap dengan almari bagai nampak sungguh teruja je nak membeli walaupun tahu bilik kami sekangkang kera sahaja.

Kat area Seremban ni selalu sangat ada ke ada baby expo. 

So nak taknak kenela saving dari sekarang. Barangan keperluan baby bukannya murah kan....




Have a Happy Motherhood....

"A mother knows that there is no greater joy than to meet her child for the first time."

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, October 02, 2012

Twins Baby




Ahad lepas husband bawak pergi satu kedai jual barangan baby. Area site kerja husband. Plus the owner pun husband kenal. Nak kawting (betul ke ejaan ni) harga murah pun takda masalah.

Haishh bila tengok barang baby semua rasa macam tak sabar nak memborong. Comel sangat. Tambah set baby cot siap dengan almari bagai nampak sungguh teruja je nak membeli walaupun tahu bilik kami sekangkang kera sahaja.

Kat area Seremban ni selalu sangat ada ke ada baby expo. 

So nak taknak kenela saving dari sekarang. Barangan keperluan baby bukannya murah kan....




Have a Happy Motherhood....

"A mother knows that there is no greater joy than to meet her child for the first time."

0 comments on "Twins Baby"

Disable Right Click