Followers

Thursday, October 18, 2012

Dia Kini Suami Saya Selamanya




From: azli noor <akughi_81@yahoo.com>
To: fardilla86@yahoo.com
Cc: 
Sent: Thu, April 15, 2010 12:36:04 AM
Subject: resah....


Hati saya resah bile awk tak angkat fon,,,,,awk percayalah dalam diam dan dalam sibuk sy x lupakan awk,,,please maner awk pergi,,,, saya amat bimbang situasi awk,,,, dtg saya 3 pagi ni dgn penuh keikhlasan tp ader keresahan dmana nya awk,,,,awk tlg percayakan saya dmana susah saya tp saya ingin kan kebahagiaan bsama awk,,,,saya nk basama awk dlam kehidupan sebenar,,,,yg tersurat dan tersirat,,, saya xsama dgn perasaan lelaki lain,,,ikhlas,,,,dlm diam saya ader hati kesungan tp mukin awk xnmpk kesungguhan mcmner,,,,awk percayalah saya,,,,,saya amat resah keadaan mcmni,,,,,abg bimbing awk dgn lelaki lain,,,,dlm jahat saya sy nk bsama awk pleaseeee................






Sumpah bergenang air mata bila baca balik emel lama yang husband bagi pada saya. Tengah saya belek-belek emel kat yahoo yang dah lama saya tak bukak saya terperasaan emel yang ini. Emel dua tahun yang lepas, 2010......

Ye saya masih ingat lagi masa ni saya bukan sengaja taknak angkat phone tapi phone dalam mode silent dan saya tido awal. Husband call masa ni banyak kali sampai saya bangun pagi tengok miskol beratus kali. Ya Allah....

Rupanya dalam saya tak angkat call tu dia turun KL cari saya kat rumah. Dalam 2-3 pagi macam tu. Tapi disebabkan tak tahu nombor rumah saya, dia berlegar-legar di kawasan parking and cari kereta saya and tinggalkan notes yang sampai skang saya tak baca sebab hilang kat kereta. Husband cakap dia tulis macam-macam, tulis isi hati dia pada saya......

Sampai macam tu sekali penangannya. Sebelum ni ada kes. Kesnya saya buat onar dalam hubungan and ada skandal lain. Tu yang husband sangat risau masa tu. Bila dah go through semua tu baru saya tahu husband jugak tetap yang terbaik dalam hati saya.



Kini beliau sah menjadi milik saya. Dia suami saya.
Saya bahagia dengan dia.
=)









P/s: Emel di atas agak berbunyi skema dan jiwang di situ. Terima kasih







0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, October 18, 2012

Dia Kini Suami Saya Selamanya





From: azli noor <akughi_81@yahoo.com>
To: fardilla86@yahoo.com
Cc: 
Sent: Thu, April 15, 2010 12:36:04 AM
Subject: resah....


Hati saya resah bile awk tak angkat fon,,,,,awk percayalah dalam diam dan dalam sibuk sy x lupakan awk,,,please maner awk pergi,,,, saya amat bimbang situasi awk,,,, dtg saya 3 pagi ni dgn penuh keikhlasan tp ader keresahan dmana nya awk,,,,awk tlg percayakan saya dmana susah saya tp saya ingin kan kebahagiaan bsama awk,,,,saya nk basama awk dlam kehidupan sebenar,,,,yg tersurat dan tersirat,,, saya xsama dgn perasaan lelaki lain,,,ikhlas,,,,dlm diam saya ader hati kesungan tp mukin awk xnmpk kesungguhan mcmner,,,,awk percayalah saya,,,,,saya amat resah keadaan mcmni,,,,,abg bimbing awk dgn lelaki lain,,,,dlm jahat saya sy nk bsama awk pleaseeee................






Sumpah bergenang air mata bila baca balik emel lama yang husband bagi pada saya. Tengah saya belek-belek emel kat yahoo yang dah lama saya tak bukak saya terperasaan emel yang ini. Emel dua tahun yang lepas, 2010......

Ye saya masih ingat lagi masa ni saya bukan sengaja taknak angkat phone tapi phone dalam mode silent dan saya tido awal. Husband call masa ni banyak kali sampai saya bangun pagi tengok miskol beratus kali. Ya Allah....

Rupanya dalam saya tak angkat call tu dia turun KL cari saya kat rumah. Dalam 2-3 pagi macam tu. Tapi disebabkan tak tahu nombor rumah saya, dia berlegar-legar di kawasan parking and cari kereta saya and tinggalkan notes yang sampai skang saya tak baca sebab hilang kat kereta. Husband cakap dia tulis macam-macam, tulis isi hati dia pada saya......

Sampai macam tu sekali penangannya. Sebelum ni ada kes. Kesnya saya buat onar dalam hubungan and ada skandal lain. Tu yang husband sangat risau masa tu. Bila dah go through semua tu baru saya tahu husband jugak tetap yang terbaik dalam hati saya.



Kini beliau sah menjadi milik saya. Dia suami saya.
Saya bahagia dengan dia.
=)









P/s: Emel di atas agak berbunyi skema dan jiwang di situ. Terima kasih







0 comments on "Dia Kini Suami Saya Selamanya"

Disable Right Click