Followers

Thursday, October 18, 2012

Mission Impossible



Salam semua,

Ada benda yang merisaukan saya bila tengok kalendar kita dan sampai ke separuh bulan Oktober. Oh my....
Mood berdebar-debar tak payah nak cakapla. I am running out of time. I can't predict whether I can complete my important mission as soon as possible or not.

However, I have to force myself no matter what happen. 
To husband and family....please support me!
Tanpa kalian siapalah saya.

Ya Allah permudahkanlah segalanya.

The most crucial part is of course to distribute the survey and to interpret the result by using the SPSS. Sumpah rasa macam tak cukup masa. Nak jumpa advisor apatah lagi. Dah 2 semester saya menghilangkan diri tanpa khabar berita. And still my result is TL. Syukur ya Allah.

First semester takda masa nak buat sebab sibuk dengan preparation kawen plus dengan busy jadi cikgu tuisyen tak bertauliah.

Second semester takda masa sebab tinggal umah mertua and penat ulang alik KL Seremban tiap hari. So I can't give full commitment to  complete "this mission".

This semester?? What is my reason?? 

No I can focus and give full commitment to complete this journey. Allah dah permudahkan. Grab jela this opportunity. But still i keep on finding another lame excuses. Come on la....

Selagi tak menghadap Mr Advisor memang selamanya saya stuck di sini.
Please help me to find my strength to see my advisor.

Yes I must to see him first!




P/s: Kerja kat opis dah semakin berjaya dikurangkan. Good!



0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, October 18, 2012

Mission Impossible




Salam semua,

Ada benda yang merisaukan saya bila tengok kalendar kita dan sampai ke separuh bulan Oktober. Oh my....
Mood berdebar-debar tak payah nak cakapla. I am running out of time. I can't predict whether I can complete my important mission as soon as possible or not.

However, I have to force myself no matter what happen. 
To husband and family....please support me!
Tanpa kalian siapalah saya.

Ya Allah permudahkanlah segalanya.

The most crucial part is of course to distribute the survey and to interpret the result by using the SPSS. Sumpah rasa macam tak cukup masa. Nak jumpa advisor apatah lagi. Dah 2 semester saya menghilangkan diri tanpa khabar berita. And still my result is TL. Syukur ya Allah.

First semester takda masa nak buat sebab sibuk dengan preparation kawen plus dengan busy jadi cikgu tuisyen tak bertauliah.

Second semester takda masa sebab tinggal umah mertua and penat ulang alik KL Seremban tiap hari. So I can't give full commitment to  complete "this mission".

This semester?? What is my reason?? 

No I can focus and give full commitment to complete this journey. Allah dah permudahkan. Grab jela this opportunity. But still i keep on finding another lame excuses. Come on la....

Selagi tak menghadap Mr Advisor memang selamanya saya stuck di sini.
Please help me to find my strength to see my advisor.

Yes I must to see him first!




P/s: Kerja kat opis dah semakin berjaya dikurangkan. Good!



0 comments on "Mission Impossible"

Disable Right Click