Followers

Monday, October 08, 2012

Berdosakah Saya??


Morning people,

Pagi tadi terbangun lambat gara-gara tido pukul 1 pagi semalam,
Bukan buat apa pun layan cite yang tak best kat TV sebab mata tak bole nak pejam.

Pagi tadi kelam kabut iron baju,
Dah siap iron baju husband rupanya dia taknak pakai baju tu,
Nak pakai warna hitam,
Melompat-lompat kami berdua sebab confirm saya lambat ni.

Saya dah siap and masa nak buang sampah,
Husband cakap nak patty lamb for breakfast,
Aisey tak sempatla sayang dah pukul 815 am ni.
My bad!
Nasib baik husband tak banyak cite and paham keadaan saya.
Rasa bersalah sangat ni.

Tadi pun terlambat sampai opis,
As we oull know kalau hari Isnin jalan jem luar biasa.
Disebabkan lori banyak tadi memang macam siput sedut atas jalan ditambah dengan hujan yang renyai-renyai.
Padan muka tu berdosa la tu.....

Bila dapat berbakti pada husband ni to prepare the breakfast secara rutin.
Sigh 
=(


0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, October 08, 2012

Berdosakah Saya??



Morning people,

Pagi tadi terbangun lambat gara-gara tido pukul 1 pagi semalam,
Bukan buat apa pun layan cite yang tak best kat TV sebab mata tak bole nak pejam.

Pagi tadi kelam kabut iron baju,
Dah siap iron baju husband rupanya dia taknak pakai baju tu,
Nak pakai warna hitam,
Melompat-lompat kami berdua sebab confirm saya lambat ni.

Saya dah siap and masa nak buang sampah,
Husband cakap nak patty lamb for breakfast,
Aisey tak sempatla sayang dah pukul 815 am ni.
My bad!
Nasib baik husband tak banyak cite and paham keadaan saya.
Rasa bersalah sangat ni.

Tadi pun terlambat sampai opis,
As we oull know kalau hari Isnin jalan jem luar biasa.
Disebabkan lori banyak tadi memang macam siput sedut atas jalan ditambah dengan hujan yang renyai-renyai.
Padan muka tu berdosa la tu.....

Bila dapat berbakti pada husband ni to prepare the breakfast secara rutin.
Sigh 
=(


0 comments on "Berdosakah Saya??"

Disable Right Click