Followers

Wednesday, July 28, 2010

Weee~

Weee sgt sronok..saya dah kawan-kawan yang senasib dengan saya bole access wifi di opis. Sangat suke. Saya adalah salah seorang manusia yang pantang melihat jalur lebar di merata tempat. Weee time kasih kepada pihak management yang SGT BAIK HATI. Yang selalu menyenangkan kami para pensyarah. Seperti sinis saje pujian itu. Hahaha...

Arini kepala saya meragam plak. Terasa sakit plak tibe-tibe. Adoi sgt tak selesa bile sakit kepala datang.

Owh lupe nak ckp, tadi saya, Natrah and Ustazah Khadijah gi makan ayam golek kat Pantai Dalam. Bukan apa mana la tau kalo sape-sape yang kat sane tu tengah cari ayam golek yang best. Saya nak cdangkan kat tmpt saya makan tadi la. Berlambak ayam die bagi. Tapi kalo bawak 10 orang yang badan macam bonzer (btol ke eja macam ni) confirm tak cukup la kan. Hehehe..So pada sape yang teringin nak makan ayam golek bole dtg kat kedai tu ye.

Okla saya ada kelas 330 p.m. Erm apa saya nak mengarut satu jam nie. Kepala plak berdenyut-denyut. Sigh~


0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, July 28, 2010

Weee~


Weee sgt sronok..saya dah kawan-kawan yang senasib dengan saya bole access wifi di opis. Sangat suke. Saya adalah salah seorang manusia yang pantang melihat jalur lebar di merata tempat. Weee time kasih kepada pihak management yang SGT BAIK HATI. Yang selalu menyenangkan kami para pensyarah. Seperti sinis saje pujian itu. Hahaha...

Arini kepala saya meragam plak. Terasa sakit plak tibe-tibe. Adoi sgt tak selesa bile sakit kepala datang.

Owh lupe nak ckp, tadi saya, Natrah and Ustazah Khadijah gi makan ayam golek kat Pantai Dalam. Bukan apa mana la tau kalo sape-sape yang kat sane tu tengah cari ayam golek yang best. Saya nak cdangkan kat tmpt saya makan tadi la. Berlambak ayam die bagi. Tapi kalo bawak 10 orang yang badan macam bonzer (btol ke eja macam ni) confirm tak cukup la kan. Hehehe..So pada sape yang teringin nak makan ayam golek bole dtg kat kedai tu ye.

Okla saya ada kelas 330 p.m. Erm apa saya nak mengarut satu jam nie. Kepala plak berdenyut-denyut. Sigh~


0 comments on "Weee~"

Disable Right Click