Followers

Saturday, July 17, 2010

Touching

Dalam musim mencandat sotong ni, sokmo nak rase touching. Walaupon perkara tu takda kaitan dgn hidup saya pon. Cite die begini...

Saya skg ni berada di rumah tumpangan, bukan rumah tumpangan Ah Tong tu la. Jangan salah anggap plak. Huhu.So adela sumber jalur lebar. Salah satu hobi saya suke bace blog orang lain. Ntah mcm mane saya terbace satu blog yang bole bikin hati saya tersentuh. Cube awk semua bayangkan, kalo awk membaca blog orang yang telah lama pergi. Mesti sedeykan. Seolah-olah itu adalah catatan yang ditinggalkan untuk sesiapa yang mengenali beliau. Saya tak taula nak mengekpresikan kesdihan di sini. Saya membaca blog beliau dan blog kakak beliau. Saya tau kronologi sikit-sikit mengenai beliau.

Mengikut pembacaan saya, beliau adalah salah seorang mangsa kat Lubuk Yu, Maran. Beliau disahkan meninggal dunia akibat terkene jangkitan kuman. Dah ramai mangsa kat situ. Saya tak rase tu simptom terkene jangkitan kuman. Tapi mungkin angkara perbuatan makhluk ghaib yang saya tak mahu ckp di sini. Gerun. Hanya Allah Yang Maha Mengetahui.

Apa pon mari same-same kite sedekah Al-Fatihah untuk beliau...Muhammad Afif Asyraf Bin Abd. Rasyid...semoga roh beliau dicucuri rahmat...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, July 17, 2010

Touching


Dalam musim mencandat sotong ni, sokmo nak rase touching. Walaupon perkara tu takda kaitan dgn hidup saya pon. Cite die begini...

Saya skg ni berada di rumah tumpangan, bukan rumah tumpangan Ah Tong tu la. Jangan salah anggap plak. Huhu.So adela sumber jalur lebar. Salah satu hobi saya suke bace blog orang lain. Ntah mcm mane saya terbace satu blog yang bole bikin hati saya tersentuh. Cube awk semua bayangkan, kalo awk membaca blog orang yang telah lama pergi. Mesti sedeykan. Seolah-olah itu adalah catatan yang ditinggalkan untuk sesiapa yang mengenali beliau. Saya tak taula nak mengekpresikan kesdihan di sini. Saya membaca blog beliau dan blog kakak beliau. Saya tau kronologi sikit-sikit mengenai beliau.

Mengikut pembacaan saya, beliau adalah salah seorang mangsa kat Lubuk Yu, Maran. Beliau disahkan meninggal dunia akibat terkene jangkitan kuman. Dah ramai mangsa kat situ. Saya tak rase tu simptom terkene jangkitan kuman. Tapi mungkin angkara perbuatan makhluk ghaib yang saya tak mahu ckp di sini. Gerun. Hanya Allah Yang Maha Mengetahui.

Apa pon mari same-same kite sedekah Al-Fatihah untuk beliau...Muhammad Afif Asyraf Bin Abd. Rasyid...semoga roh beliau dicucuri rahmat...

0 comments on "Touching"

Disable Right Click