Followers

Friday, July 02, 2010

Cik Dilla yang ketinggalan zaman


Muke yg semakin menceng~


Saya terasa seperti saya ketinggalan zaman. Mengapakah?? Yela kan skg ni saya sedang sibuk melayan novel P.S. I Love You. Sedangkan citer tu dah berkurun kuar. Org skg ni dah tak pandang cite tu pon. And tadi baru amik film die dari sorang kawan opis. Padahal sebelum ni dah penah tgk tapi tak berapa nak feel. So kali ni nak feel btol-btol and cube bayangkan kalo saya berada di tempat Holly. Huh cannot imagine??? Simpang malaikat 44.

Bila bace novel tu saya sering terpikir, kalau-kalau saya diberi ujian sedemikian rupa. Bagaimana agaknya saya menghadapi situasi tersebut? Saya memang sangat sayang kaw2 dengan En Azli. Sape tak sayang tunang sendiri kan. Erm bole muntah lepas ni ok. Huhu...

Erm one more thing pasal ketinggalan zaman ni. Rumah sewa saya skg ni dah ade VCD player tau. Yang pasti bukan saya punye la. Nak di jadikan citer satu ari saya keseorangan di rumah. Boringla kan. So saya cube belek-belek VCD apa yang ada. And saya terpandang satu VCD ni. Nak tau tak VCD ape. Huhu malu la nak ckp. Janji tau jgn gelakkan saya and jgn ckp saya ketinggalan zamn...

Hurmmm...saya terpandang VCD Twilight yg 1st tu. Yang lebih memalukan saya, saya tak penah tgk cite tu pon. Tula first time saya tgk. Memang tau dari kawan pon, tapi ntahla masa tu takda feel pon nak tgk. Patut la org lain sangat tergila-gilakan cite tu. Sangat best. Dan yang pasti saya pon tergila-gilakan si Edward Cullen tu. Huhu cair sekejap. Hehe sangat tak advance kn Cik Fardilla Fawzi ni. Huhu.

Saya tak sabar mahu melihat cite Twilight yang akan luar 8 July ni-Eclipse...poyos sudah


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, July 02, 2010

Cik Dilla yang ketinggalan zaman



Muke yg semakin menceng~


Saya terasa seperti saya ketinggalan zaman. Mengapakah?? Yela kan skg ni saya sedang sibuk melayan novel P.S. I Love You. Sedangkan citer tu dah berkurun kuar. Org skg ni dah tak pandang cite tu pon. And tadi baru amik film die dari sorang kawan opis. Padahal sebelum ni dah penah tgk tapi tak berapa nak feel. So kali ni nak feel btol-btol and cube bayangkan kalo saya berada di tempat Holly. Huh cannot imagine??? Simpang malaikat 44.

Bila bace novel tu saya sering terpikir, kalau-kalau saya diberi ujian sedemikian rupa. Bagaimana agaknya saya menghadapi situasi tersebut? Saya memang sangat sayang kaw2 dengan En Azli. Sape tak sayang tunang sendiri kan. Erm bole muntah lepas ni ok. Huhu...

Erm one more thing pasal ketinggalan zaman ni. Rumah sewa saya skg ni dah ade VCD player tau. Yang pasti bukan saya punye la. Nak di jadikan citer satu ari saya keseorangan di rumah. Boringla kan. So saya cube belek-belek VCD apa yang ada. And saya terpandang satu VCD ni. Nak tau tak VCD ape. Huhu malu la nak ckp. Janji tau jgn gelakkan saya and jgn ckp saya ketinggalan zamn...

Hurmmm...saya terpandang VCD Twilight yg 1st tu. Yang lebih memalukan saya, saya tak penah tgk cite tu pon. Tula first time saya tgk. Memang tau dari kawan pon, tapi ntahla masa tu takda feel pon nak tgk. Patut la org lain sangat tergila-gilakan cite tu. Sangat best. Dan yang pasti saya pon tergila-gilakan si Edward Cullen tu. Huhu cair sekejap. Hehe sangat tak advance kn Cik Fardilla Fawzi ni. Huhu.

Saya tak sabar mahu melihat cite Twilight yang akan luar 8 July ni-Eclipse...poyos sudah


0 comments on "Cik Dilla yang ketinggalan zaman"

Disable Right Click