Followers

Tuesday, July 13, 2010

Update

Salam Isnin semua..

Rindu nak update citer kat my zone. Walaupon takda citer yang sensasi tapi saya ingin meneruskan rutin saya di sini.


Jumaat:


Kelas paling tough untuk semester ini pada pemikiran saya setakat ini. Subject Financial Management. Lecturer import dari UPM, A.P Dr Bany Arifin. Mungkin saya akan mati sem ini memaksa diri untuk menerima berita-berita ekonomi dan manage mengenai wang. Serius tak suke.


Akma datang umah saya. Rindu babe. Hehe. Saya ade kawan untuk bergosip sakan. Opsss hahaha...


Sabtu:


Bangun lambat memandangkan kelas saya bermula pukul 2-5 pm. Tapi yang mengecewakan kelas dibatalkan sepanjang aritu. Takda sape inform. Huhu. Kesian kami. Takpe-takpe. Tu yang bole terbeli kain cotton kat Jakel Shah Alam. Thanks to Natrah berjaya menghasut saya membeli kain tersebut. Hehe...kain tu saya reserve utk special day. Tapi kecewa tak abis sebab tak dpt yang kaler turqoise. Huhu...


Ahad:


Kelas pagi bersama Dr Hamdin. Kelas yang agak membosankan. Kali ni sume subjek bosan. Lepas abis terus balik rumah sebb akma ade kat umah. Huhu sian u babe, dok dalam bilik buat sudoku. Siap tolong cuci bilik air lagi. Ape kes tetamu cuci bilik air. Haha watever thanks babe. Balik umah macam tongkang pecah. Memang dasar pengotor. Geram wei. Buat selerak kat dapur ngn ruang tamu memang aku tak bole nak terima. Angkut sume member ko masuk rumah. Aku tak kisah pon sebab aku pon selalu gak gi melepak umah kawan. Tpi umah tu kasi kemas sikit bole tak. (bile dah marah tak ckp saya dah, tukar terus aku...huhu). Ntahla isu ni tak penah selesai.


Saya and akma kuar umah cepat2 malas nak memerap dalam bilik. Gi makan and jalan-jalan kat Sunway Pyramid. Lame tak jalan2 kat situ. Cuci2 mata je. Nak beli pon kene pikir 2 3 kali. Org miskin yang kedekut kan. Nak gi karoke pon melampau mahalnya. Erm niat terpaksa dibatalkan. Tak dapat lepas geram. Maybe next time. Berjalan2 smpai petng. Malam kami kuar makan lagi. Haishh bosannya kehidupan saya di rumah itu. Kuar lagi heaven.


Isnin:


Arini akma dah balik Melaka. Erm bosan la saya keseorangan di rumah. Erm pagi-pagi dah ikut saya gi opis. Lepas makan rot cai saya terus menghantar beliau ke Bukit Jalil. Hope pasni u dtg lagi ye babe. Bole borak-borak lagi. Nmpak sangat saya memang memerlukan rakan untuk berborak apa saje. Ade sape-sape yang berminat? Erm abaikan.

Da~

1 Kata-Kata Inspirasi:

Akmar Amon said...

babe......bile dapat ketemu lagi???

Tuesday, July 13, 2010

Update


Salam Isnin semua..

Rindu nak update citer kat my zone. Walaupon takda citer yang sensasi tapi saya ingin meneruskan rutin saya di sini.


Jumaat:


Kelas paling tough untuk semester ini pada pemikiran saya setakat ini. Subject Financial Management. Lecturer import dari UPM, A.P Dr Bany Arifin. Mungkin saya akan mati sem ini memaksa diri untuk menerima berita-berita ekonomi dan manage mengenai wang. Serius tak suke.


Akma datang umah saya. Rindu babe. Hehe. Saya ade kawan untuk bergosip sakan. Opsss hahaha...


Sabtu:


Bangun lambat memandangkan kelas saya bermula pukul 2-5 pm. Tapi yang mengecewakan kelas dibatalkan sepanjang aritu. Takda sape inform. Huhu. Kesian kami. Takpe-takpe. Tu yang bole terbeli kain cotton kat Jakel Shah Alam. Thanks to Natrah berjaya menghasut saya membeli kain tersebut. Hehe...kain tu saya reserve utk special day. Tapi kecewa tak abis sebab tak dpt yang kaler turqoise. Huhu...


Ahad:


Kelas pagi bersama Dr Hamdin. Kelas yang agak membosankan. Kali ni sume subjek bosan. Lepas abis terus balik rumah sebb akma ade kat umah. Huhu sian u babe, dok dalam bilik buat sudoku. Siap tolong cuci bilik air lagi. Ape kes tetamu cuci bilik air. Haha watever thanks babe. Balik umah macam tongkang pecah. Memang dasar pengotor. Geram wei. Buat selerak kat dapur ngn ruang tamu memang aku tak bole nak terima. Angkut sume member ko masuk rumah. Aku tak kisah pon sebab aku pon selalu gak gi melepak umah kawan. Tpi umah tu kasi kemas sikit bole tak. (bile dah marah tak ckp saya dah, tukar terus aku...huhu). Ntahla isu ni tak penah selesai.


Saya and akma kuar umah cepat2 malas nak memerap dalam bilik. Gi makan and jalan-jalan kat Sunway Pyramid. Lame tak jalan2 kat situ. Cuci2 mata je. Nak beli pon kene pikir 2 3 kali. Org miskin yang kedekut kan. Nak gi karoke pon melampau mahalnya. Erm niat terpaksa dibatalkan. Tak dapat lepas geram. Maybe next time. Berjalan2 smpai petng. Malam kami kuar makan lagi. Haishh bosannya kehidupan saya di rumah itu. Kuar lagi heaven.


Isnin:


Arini akma dah balik Melaka. Erm bosan la saya keseorangan di rumah. Erm pagi-pagi dah ikut saya gi opis. Lepas makan rot cai saya terus menghantar beliau ke Bukit Jalil. Hope pasni u dtg lagi ye babe. Bole borak-borak lagi. Nmpak sangat saya memang memerlukan rakan untuk berborak apa saje. Ade sape-sape yang berminat? Erm abaikan.

Da~

1 comments on "Update"

Akmar Amon on July 13, 2010 at 11:57 AM said...

babe......bile dapat ketemu lagi???

Disable Right Click