Followers

Tuesday, July 20, 2010

Update Pantas

Update pantas..

Baru abis kelas teori. Budak-budak semester 5. Student yang penah ajar. Jodoh saya dan mereka masih panjang. Last semester, dpat ajar untuk beberapa minggu je then kene take over dgn lecturer lain. Kali ni diharap takdala sape-sape nak take over lagi kelas ni dari saya. Saya suke kelas ni walaupon students nakal-nakal. Saya dah tau perangai masing-masing. Macam biasa Shafiqal memang selalu kenekan saya. Kali ni die cakap saya sudah gemuk. Lagi menambah rase down di hati. Adoi rase dah mcm-mcm cara saya buat untuk kurangkan berat badan yang semakin melampau. Nampaknya hasil kurang memberangsangkan. Baru 2 bulan mereka bercuti. Berat saya trus seperti di pam-pam. Hahaha

Lepas ni ade kelas lagi. Again one of my favourite class. Tapi group ni mungkin tak seaktif group yang tadi. Harap takda sape-sape yang akan naikkan isu kenaikan berat badan saya.


P/s: ada sape-sape yang nak jual produk kurangkan berat badan kat saya...


Justify Full

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, July 20, 2010

Update Pantas


Update pantas..

Baru abis kelas teori. Budak-budak semester 5. Student yang penah ajar. Jodoh saya dan mereka masih panjang. Last semester, dpat ajar untuk beberapa minggu je then kene take over dgn lecturer lain. Kali ni diharap takdala sape-sape nak take over lagi kelas ni dari saya. Saya suke kelas ni walaupon students nakal-nakal. Saya dah tau perangai masing-masing. Macam biasa Shafiqal memang selalu kenekan saya. Kali ni die cakap saya sudah gemuk. Lagi menambah rase down di hati. Adoi rase dah mcm-mcm cara saya buat untuk kurangkan berat badan yang semakin melampau. Nampaknya hasil kurang memberangsangkan. Baru 2 bulan mereka bercuti. Berat saya trus seperti di pam-pam. Hahaha

Lepas ni ade kelas lagi. Again one of my favourite class. Tapi group ni mungkin tak seaktif group yang tadi. Harap takda sape-sape yang akan naikkan isu kenaikan berat badan saya.


P/s: ada sape-sape yang nak jual produk kurangkan berat badan kat saya...


Justify Full

0 comments on "Update Pantas"

Disable Right Click